Вдячність та подяка!!

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 757

ПАННОЧКА

НЕСКОРЕНА
✩ Premium ✩
Дописи
15598
Реакції
35919
Бали
7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я дуже рада, що мені дісталися саме такі друзі, як Ви. Спасибі величезне за підтримку у важкий час. Без Вас я б не впоралася. Ви ті, на кого я можу розраховувати завжди. Дякую за те, що Ви є в моєму житті. Ви всі— справжній подарунок долі!

Хочу подякувати за надану допомогу. У самий відповідальний момент Ви простягнули руку допомоги і дали можливість зробити все як треба. Дякую за розуміння і чуйність. Нехай багато разів повернеться Вам Ваше добро, співчутливість і благодушність!

Ці фрази подяки не виявив всіх моїх почуттів.
Ви підтримали у важку хвилину, протягнули руку допомоги. Нехай ця світла рука отримує стільки, скільки і дає! Адже ви готові завжди її протягнути того, кому важко...

Тепер тільки ,, ПЕРЕМОГА'''....!!!!
До бою ГОТОВА!!!!

dak11.jpg

Я дуже рада, що мені дісталися саме такі друзі, як Ви. Спасибі величезне за підтримку у важкий час. Без Вас я б не впоралася. Ви ті, на кого я можу розраховувати завжди. Дякую за те, що Ви є в моєму житті. Ви всі— справжній подарунок долі!

Хочу подякувати за надану допомогу. У самий відповідальний момент Ви простягнули руку допомоги і дали можливість зробити все як треба. Дякую за розуміння і чуйність. Нехай багато разів повернеться Вам Ваше добро, співчутливість і благодушність!

Ви підтримали у важку хвилину, протягнули руку допомоги. Нехай ця світла рука отримує стільки, скільки і дає! Адже ви готові завжди її протягнути того, кому важко...

До бою ГОТОВА!!!!

dak11.jpg
Это тебе спасибо. За то что я могла задать тебе триста вопросов глупых и на каждый получить ответ, за то, что помогала мне выжить, что почувствовала как мне плохо. Ты всегда говорила, что моя жизнь изменится. И это правда. И ты первой узнала о этих изменениях. Ты дорогая моя, всегда будешь моим другом!
Теперь я могу тебе это написать! Будь сильной. Мы с тобой

Вкладення

• f8256055ddf02ca71abee39d7058b6e6.webp
    f8256055ddf02ca71abee39d7058b6e6.webp
    17 Кб · Перегляди: 28

До бою ГОТОВА!!!!

dak11.jpg
Дорогенька,в тебе все вийде!!!Ми,тебе любимо!!!

Вперед...только вперед!!)я поддерживаю слова вашего адвоката!
Только победа)

Это тебе спасибо. За то что я могла задать тебе триста вопросов глупых и на каждый получить ответ, за то, что помогала мне выжить, что почувствовала как мне плохо. Ты всегда говорила, что моя жизнь изменится. И это правда. И ты первой узнала о этих изменениях. Ты дорогая моя, всегда будешь моим другом!
Я тоже вопросами доставала

Не забула)))))

ПАННОЧКА, Если станет грустно и тоскливо - за "чарИвным пендалем" знаешь к кому обращаться )))

ПАННОЧКА, Дякую! Я тут новенький, але перечитав багато тем, та ваші пости. І тому вважаю, що ви "Лєгєнда" цього форуму. Тому залишайтесь тут, та в жодному разі не опускайте руки. Ви потрібні цьому форуму, і форумчанам ви також потрібні.

Папуга - то фігня ... краще пару поросят за ті гроші купити )))
І буду звати хрюка ,,именем твоим''))))))))
ПАННОЧКА, Дякую! Я тут новенький, але перечитав багато тем, та ваші пости. І тому вважаю, що ви "Лєгєнда" цього форуму. Тому залишайтесь тут, та в жодному разі не опускайте руки. Ви потрібні цьому форуму, і форумчанам ви також потрібні.
Ви перебільшуєте))))
Але я рада ,що ми познайомилися))
ВаЛиКо, правда не я ,а Перлик.
Бо,, ВаЛіКо''вже в неї все:,котик, гусак.....)))))))

Вкладення

• 64566.webp
    64566.webp
    70.7 Кб · Перегляди: 25
І буду звати хрюка ,,именем твоим''))))))))

Ви перебільшуєте))))
Але я рада ,що ми познайомилися))
ВаЛиКо, правда не я ,а Перлик.
Бо,, ВаЛіКо''вже в неї все:,котик, гусак.....)))))))
Нічого я не перебільшую. Ви дали багатьом людям багато корисних порад. Якщо би всі були такими людьми як ви, то й не потрібно було б цей форум створювати.

Нічого я не перебільшую. Ви дали багатьом людям багато корисних порад. Якщо би всі були такими людьми як ви, то й не потрібно було б цей форум створювати.
То ми б не познайомилися))))
А поради мені і свій час надавали ,,старожили є,і я дослухалася..... Результат мені подобається))))))
FB_IMG_1592668321682.jpg

Наша люба бабусенька - тільки вперед і тільки за перемогою !
Звісно, головне щоб суди почали працювати ,, правильно'''

То ми б не познайомилися))))
А поради мені і свій час надавали ,,старожили є,і я дослухалася..... Результат мені подобається))))))

Звісно, головне щоб суди почали працювати ,, правильно'''
В том-то и дело. Куча исков к шарагам висит у людей. Решения не вступают в силу. Похоронили напрочь судебную систему.)))

Назад
Угорі