- Дописи
- 15598
- Реакції
- 35919
- Бали
- 7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я дуже рада, що мені дісталися саме такі друзі, як Ви. Спасибі величезне за підтримку у важкий час. Без Вас я б не впоралася. Ви ті, на кого я можу розраховувати завжди. Дякую за те, що Ви є в моєму житті. Ви всі— справжній подарунок долі!
Хочу подякувати за надану допомогу. У самий відповідальний момент Ви простягнули руку допомоги і дали можливість зробити все як треба. Дякую за розуміння і чуйність. Нехай багато разів повернеться Вам Ваше добро, співчутливість і благодушність!
Ці фрази подяки не виявив всіх моїх почуттів.
Ви підтримали у важку хвилину, протягнули руку допомоги. Нехай ця світла рука отримує стільки, скільки і дає! Адже ви готові завжди її протягнути того, кому важко...
Тепер тільки ,, ПЕРЕМОГА'''....!!!!
До бою ГОТОВА!!!!
Хочу подякувати за надану допомогу. У самий відповідальний момент Ви простягнули руку допомоги і дали можливість зробити все як треба. Дякую за розуміння і чуйність. Нехай багато разів повернеться Вам Ваше добро, співчутливість і благодушність!
Ці фрази подяки не виявив всіх моїх почуттів.
Ви підтримали у важку хвилину, протягнули руку допомоги. Нехай ця світла рука отримує стільки, скільки і дає! Адже ви готові завжди її протягнути того, кому важко...
Тепер тільки ,, ПЕРЕМОГА'''....!!!!
До бою ГОТОВА!!!!