Ваше хобби

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
эх жду мая - в мае открываем сезон на коропа :beach::smile60:

Kristinadg, я робила для себе , друзів, родичів , поки що не продавала, но зараз уже як пів року я нічим не займаюся , немає бажання , ідей, руки опускаються, надіюсь коли це закінчить , я повернусь до цього, бо зараз як би я не хотіла , але не можу

Kristinadg, я робила для себе , друзів, родичів , поки що не продавала, но зараз уже як пів року я нічим не займаюся , немає бажання , ідей, руки опускаються, надіюсь коли це закінчить , я повернусь до цього, бо зараз як би я не хотіла , але не можу
нужно творить - и мысли поменяются и вдохновление прийдет - одним словом душе нужен отдых )))

Admin, це точно ....бо так захотілось взяти палатку, ну і до палатки , і рванути на 2-3 сутки , кудись подальше

Alex Alex, ви праві, треба старатись взяти себе в руки

А я раскрашиваю картинки по номерам. Очень расслабляет

Люблю вишивати бісером.

А я раскрашиваю картинки по номерам. Очень расслабляет
О, и я таким занимаюсь)) Из инета скачиваю образцы, цвета сама мешаю по палитре, а то покупные дорогие очень получаются))
Недавно вот кисю дорисовала))

Вкладення

• P_20190416_120535.webp
    P_20190416_120535.webp
    508 Кб · Перегляди: 32
А у меня вынужденное хобби. Вяжу носки. А то мои спиногрызы тапки не уважают. А пол зимой холодный. Главное успеть. А то дочка носки свои свежесвязанные за неделю протирает. Пока другому вяжу.

• Подобається
Реакції: Nadi
У меня хобби - ремонт кузова авто.
Интересно знать, у кого какое хобби.
Делитесь.
Не самый лучший пример, но все же:
DSC_0060.webp DSC_0073.JPG DSC_0075.JPG DSC_0077.webp DSC_0080.JPG
У меня хобби сталкерство. Т.е лазить по всяким местам интересным))

• Подобається
Реакції: Nadi
Я дуже люблю квіти... Садові, кімнатні- мені без різниці... Обожнюю, коли вони цвітуть...))

Вкладення

• 20190424_213908.webp
    20190424_213908.webp
    301.9 Кб · Перегляди: 28
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Схожі теми

Назад
Угорі