Ваша справа за кредитом в ПриватБанку надійшла в роботу виїзних груп. терміново зателефонуйте 3700

• Автор теми Автор теми Ferrero
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 103
  • Перегляди Перегляди 5K

Ferrero

Форумчанин
Дописи
340
Реакції
171
Бали
1825
Ferrero не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тело 5000, просрочка около 4 месяцев. В приват24 с учетом просрочки сумма ровно 7000. Обязательный платёж 2000. (Забыл сказать, на счету -7000). Могут ли приехать? Часто встречал что приезжали.

Тело 5000, просрочка около 4 месяцев. В приват24 с учетом просрочки сумма ровно 7000. Обязательный платёж 2000. (Забыл сказать, на счету -7000). Могут ли приехать? Часто встречал что приезжали.
Могут, но ничего не сделают страшного)

Забейте и живите спокойно, лично имел дело с приватом 8 лет им был должен, никаких действий не было. в прошлом году закрыл вопрос с приватом

У меня на карте минус82 штук а Ви кипишуетк из за 7. Кто приедут?они что самоубийци? Вчера звонил мне из привата хотел что би я согласилась на реструктиризацию-. Да тело у меня 12500и я его уже виплатила три раза.

За все 8 лет что у меня был долг. они ни разу не приехали. только одни письма писали.
Приват 8 лет назад и Приват сейчас - огромная разница. Поверьте человеку, который 4 года там работал)

У меня на карте минус82 штук а Ви кипишуетк из за 7. Кто приедут?они что самоубийци? Вчера звонил мне из привата хотел что би я согласилась на реструктиризацию-. Да тело у меня 12500и я его уже виплатила три раза.
У меня было тело 1800 а за 8 лет наросло 44500, в прошлом году я им начал звонить и сам предлагать либо уплачу тело плюс небольшой процент, либо вообще ничего не получите. сошлись на 2500 грн. одним платежом. получил договор о закрытии долга перед банком. и уже более как пол года никаких проблем с ними нет
Приват 8 лет назад и Приват сейчас - огромная разница. Поверьте человеку, который 4 года там работал)
Кроме работников и лозунга банка вряд ли что там может поменяться

У меня было тело 1800 а за 8 лет наросло 44500, в прошлом году я им начал звонить и сам предлагать либо уплачу тело плюс небольшой процент, либо вообще ничего не получите. сошлись на 2500 грн. одним платежом. получил договор о закрытии долга перед банком. и уже более как пол года никаких проблем с ними нет

Єто уже не банк а бандитская группировка которая заниматься вимогателтством

После так называемой «национализации» они пошли во все тяжкие.
Соглашусь. И сливают данные на лево и на право

Ні вони cyku ці подадуть вас на суд..але ви не платіть нічого ...інакше все буде погано ви не розрахуетесь...ця наволоч уміе.історію платежів підробляють..робіть виписки періодично в приват 24...для суду який буде десь до року

Главное не идти у них на поводу, и тогда через некоторое время можно им уже свои условия диктовать. Конечно простить весь долг они не захотят. но поймут что лучше вернуть свои деньги безо всяких процентов, чем не получить ничего

Не имеет значения, приедут-не приедут!!! Важно то, что вы не будете с ними разговаривать... и даже дверь не откроете!!!
Просто не обязаны этого делать!!! Пусть все ездят, жгут бессмысленно бензин! И банки, и МФО!!!
Перестанут ездить, как только поймут, что это бессмысленно!!!

Да і використовує для своєї мети кошти незахищених верств населення!
Им не выгодно подавать в суд для них это затраты которые себя не оправдают. им проще тянуть время что бы росли проценты
Так алеж на нас подали і пролетіли.а далі виграли 50на50 тіки вони за юристів не платили а ми платили ...борг із пальця висосали.

Останнє редагування:

Взагалі забийте з таким тілом. При можливості, звісно, виплатіть, але спробуйте тоді договоритися з гарантійним листом. У мене було 23, набігло майже до 40, через півроку подзвонили, запропонували 29 тис і на тому розходимося. Тому почекайте ще місяць-два, якщо намірені оплатити. Але я тоді не мала МФО і мала в кого позичити. Перед цим приходив додому "юрист" і попередньо декілька раз дзвонив, цілком адекват. Прийшов на попереднє місце реєстрації в іншому місті, хоча перед цим проходила ідентифікацію у відділенні, сканували паспорт. Але по розповідях родички, все культурно, запитався де я і чому не плачу і все.
У мене сестра колись сама працювала колектором в одному з банків, з її слів, банку не вигідно подавати в суд, оскільки він-то відсудить тіло кредиту, але % небагато і то не факт. А якщо немає майна чи інші обтяжливі обставини, взагалі можуть зобов*язати розбити на купу платежів або, якщо офіц. працевлаштування, 20% з зарплати/щомісячно.

хочете дуже корисну пораду? не відповідайте ні на які дзвінки (чи з мфо, чи з банків) 2 місяці. собі візьміть (і контактникам подаруйте) нову сімку. а хто буде вас грузити, знаючи, що це ШАХРАЇ дзвонять - не майте з тими людьми більше справи до кінця життя. через 2 місяці можете включити стару сімку, не читаючи, видаліть все, що там назбиралось. А далі отримуйте пропозиції оплатити тільки тіло (але з гарантійним листом) . а котрі випендрюються і хочуть більше - йдуть в бан ще на пару місяців. так за рік було закрито 19 мфо за тіло. три подали факторам. з тими розмова коротка - платити буду тільки через суд. всі розмови записуются. на цьому спілкування наше закінчилося. пробували рідних і сусідів турбувати - отримали не тальки "нах", але і реакцію поліції. Висновок - не бійтеся нічого!. І борітся. Хто сидить і боїться - все оплатить не тільки за себе, а ї за всіх інших. Всі банки України мали дохід 21,7 млрд грн., а оборот МФО (це не дохід, але другої статистики немає), тільки офіційно становив 26 млрд. грн.

Назад
Угорі