Ваша ГОТІВОЧКА

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 2K

Barabashka

Форумчанин
Дописи
967
Реакції
830
Бали
5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Короче люди у мене немає слів,мене всю трусить шо робити

Вкладення

• image.webp
    image.webp
    883.1 Кб · Перегляди: 59
  • image.webp
    image.webp
    876.7 Кб · Перегляди: 58
  • image.webp
    image.webp
    727.8 Кб · Перегляди: 82
  • image.webp
    image.webp
    796.7 Кб · Перегляди: 56
так, стандартное же требование. Хотите решать вопрос, то прозвоните по номерам. А не хотите, то включайте режим стелс.
Смотрю договор от 25 марта, а пролонгации делали? Тю. Не заметил, ну, если подпись Кудряшова, то пролонгации явно были и срок просрочки небольшой.
Нервы в кулак и не делайте себе нервы.

Я смотрю, готивочка такая же отбитая как и кредитплюс. А вообще, пора эти шараги прикрывать..Только вот как

Я смотрю, готивочка такая же отбитая как и кредитплюс. А вообще, пора эти шараги прикрывать..Только вот как
Больше всего убивает то, что они чувствуют свою безнаказанность и им на все плевать.

так, стандартное же требование. Хотите решать вопрос, то прозвоните по номерам. А не хотите, то включайте режим стелс.
Смотрю договор от 25 марта, а пролонгации делали? Тю. Не заметил, ну, если подпись Кудряшова, то пролонгации явно были и срок просрочки небольшой.
Нервы в кулак и не делайте себе нервы.
Робила кожні два тижні,просто в мене слів нема це ж на роботу все прислали ,я звичайно придержуюсь тої думки шо я нічого не брала я цими пролонгація ми вже давно все переплатила

Ніяк з ними не розмовляти!
У мене виникло питаня скоріш до вас як кажуть "старожилів" форуму),а можливо і до всіх а якшо написати іім листа на цю адресу з якоі прийшов лист. Шо типу ви не маєте права розголошувати третім особам про Моіі борги а тим більше до того всього ше й прикріплювати фото

У мене виникло питаня скоріш до вас як кажуть "старожилів" форуму),а можливо і до всіх а якшо написати іім листа на цю адресу з якоі прийшов лист. Шо типу ви не маєте права розголошувати третім особам про Моіі борги а тим більше до того всього ше й прикріплювати фото
Очень даже стоит написать, но нужно быть очень аккуратной с формулировками... Никаких "мої борги" не нужно ничего признавать, этим можно сделать только хуже. Если у Вас нет возможности проконсультироваться по этому вопросу с юристом, уверена мы "старожилы форума" сможем Вам помочь)

Я написала них лист в Нацком і вони притихли. А то теж такими листами закидували і мою пошту і на роботі. Типу у вас працює Шахрайка і т.д. А після листів, не одного трохи затихли. І листи вже не шлють. Не знаю правда чи надовго, але я це так не залишу.

Очень даже стоит написать, но нужно быть очень аккуратной с формулировками... Никаких "мої борги" не нужно ничего признавать, этим можно сделать только хуже. Если у Вас нет возможности проконсультироваться по этому вопросу с юристом, уверена мы "старожилы форума" сможем Вам помочь)
Це було б чудово ,я десь тут бачила такого типу лист ,тільки шось зараз не можу найти

Я написала них лист в Нацком і вони притихли. А то теж такими листами закидували і мою пошту і на роботі. Типу у вас працює Шахрайка і т.д. А після листів, не одного трохи затихли. І листи вже не шлють. Не знаю правда чи надовго, але я це так не залишу.
А як саме ви писали лист в Нацком маю на увазі суть його?
Post automatically merged:

Вы брали займ онлайн или на отделении?
На відділені

А як саме ви писали лист в Нацком маю на увазі суть його?
Post automatically merged:

На відділені
Я просто сформувала суть проблеми. Прикріпила скріни з листами і смс погрозами і тепер це розглядають відповідні органи.Screenshot_20190917-201006.webpScreenshot_20190917-201014.webpScreenshot_20190917-201025.webpScreenshot_20190917-201029.webp

Назад
Угорі