Barabashka
Форумчанин
- Дописи
- 967
- Реакції
- 830
- Бали
- 5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чого вас трусить?? Це макулатура, вони всім таке шлють і привозять, заспокойтеся!Короче люди у мене немає слів,мене всю трусить шо робити
Не шутите так, какой "трусит") Почитайте форум) Выпейте чайку с ромашкой и наслаждайтесь жизнью)Короче люди у мене немає слів,мене всю трусить шо робити
І що саме головне прислали на ім'я директора,от як з такими тварями ше розмовлятиВыбросить и забыть...
Такое присылали всем!
Ніяк з ними не розмовляти!І що саме головне прислали на ім'я директора,от як з такими тварями ше розмовляти
Больше всего убивает то, что они чувствуют свою безнаказанность и им на все плевать.Я смотрю, готивочка такая же отбитая как и кредитплюс. А вообще, пора эти шараги прикрывать..Только вот как
Робила кожні два тижні,просто в мене слів нема це ж на роботу все прислали ,я звичайно придержуюсь тої думки шо я нічого не брала я цими пролонгація ми вже давно все переплатилатак, стандартное же требование. Хотите решать вопрос, то прозвоните по номерам. А не хотите, то включайте режим стелс.
Смотрю договор от 25 марта, а пролонгации делали? Тю. Не заметил, ну, если подпись Кудряшова, то пролонгации явно были и срок просрочки небольшой.
Нервы в кулак и не делайте себе нервы.
А я чувствую свою безнаказанность и мне на них плевать.они чувствуют свою безнаказанность и им на все плевать
Правильно мыслите, но не у всех так получается(А я чувствую свою безнаказанность и мне на них плевать.
Чего и всем советую.
У мене виникло питаня скоріш до вас як кажуть "старожилів" форуму),а можливо і до всіх а якшо написати іім листа на цю адресу з якоі прийшов лист. Шо типу ви не маєте права розголошувати третім особам про Моіі борги а тим більше до того всього ше й прикріплювати фотоНіяк з ними не розмовляти!
Очень даже стоит написать, но нужно быть очень аккуратной с формулировками... Никаких "мої борги" не нужно ничего признавать, этим можно сделать только хуже. Если у Вас нет возможности проконсультироваться по этому вопросу с юристом, уверена мы "старожилы форума" сможем Вам помочь)У мене виникло питаня скоріш до вас як кажуть "старожилів" форуму),а можливо і до всіх а якшо написати іім листа на цю адресу з якоі прийшов лист. Шо типу ви не маєте права розголошувати третім особам про Моіі борги а тим більше до того всього ше й прикріплювати фото
Це було б чудово ,я десь тут бачила такого типу лист ,тільки шось зараз не можу найтиОчень даже стоит написать, но нужно быть очень аккуратной с формулировками... Никаких "мої борги" не нужно ничего признавать, этим можно сделать только хуже. Если у Вас нет возможности проконсультироваться по этому вопросу с юристом, уверена мы "старожилы форума" сможем Вам помочь)
Вы брали займ онлайн или на отделении?Це було б чудово ,я десь тут бачила такого типу лист ,тільки шось зараз не можу найти
А як саме ви писали лист в Нацком маю на увазі суть його?Я написала них лист в Нацком і вони притихли. А то теж такими листами закидували і мою пошту і на роботі. Типу у вас працює Шахрайка і т.д. А після листів, не одного трохи затихли. І листи вже не шлють. Не знаю правда чи надовго, але я це так не залишу.
На відділеніВы брали займ онлайн или на отделении?