Ваша готівочка,порадьте шо робити?

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 2K

Barabashka

Форумчанин
Дописи
967
Реакції
830
Бали
5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Усім привіт ),десь до двох тижнів просроччки в Ваша Готівочка,звонять просто тупо ігнорую не беру слухавки не хочу з тними спілкуватись,в березні місяці брала у відділені 2500,весь час робила пролонгаціїї,вже давно переплатила тіло і тільки шо прийшло на вайбер ось це який ше військовий збір 15%,і так само пенсійний шо за фігня?
Post automatically merged:

Усім привіт ),десь до двох тижнів просроччки в Ваша Готівочка,звонять просто тупо ігнорую не беру слухавки не хочу з тними спілкуватись,в березні місяці брала у відділені 2500,весь час робила пролонгаціїї,вже давно переплатила тіло і тільки шо прийшло на вайбер ось це який ше військовий збір 15%,і так само пенсійний шо за фігня?
Ця мокра печатка і підпис шось означають?

Вкладення

• IMG_6952[1].webp
    IMG_6952[1].webp
    57.8 Кб · Перегляди: 77
  • IMG_6953[1].webp
    IMG_6953[1].webp
    58.2 Кб · Перегляди: 80
  • IMG_6954[1].webp
    IMG_6954[1].webp
    53.2 Кб · Перегляди: 77
  • IMG_6955[1].webp
    IMG_6955[1].webp
    54 Кб · Перегляди: 81
  • IMG_6956[1].webp
    IMG_6956[1].webp
    62.8 Кб · Перегляди: 78
Останнє редагування:

Это все враньё. Они мошенники номер 1. Не обращайте на их писульки внимания.

Я прочитав це все і просто чуть не вмер зі сміху. По-перше, через непогашений кредит ніхто не відкриє кримінальну справу, ви ж його брали на свої документи, а не на чужі. По-друге, ніхто за вас не поручався і документи не підписував і відповідальність за ваш кредит не несе. По-третє, продати колекторам вас можуть, але тут нема нічого страшного, колектори мають ще менше прав вимагати від вас виплати, ніж ця сама срана готівочка. Так що не вірте ні слову, що вам пишуть "юристи" в вайбері

Ооооо, і мені

Ооооо, і мені таке приходило, а після цього вже тиша близько місяця, напевно приїдуть скоро насварити мене ?

Я прочитав це все і просто чуть не вмер зі сміху. По-перше, через непогашений кредит ніхто не відкриє кримінальну справу, ви ж його брали на свої документи, а не на чужі. По-друге, ніхто за вас не поручався і документи не підписував і відповідальність за ваш кредит не несе. По-третє, продати колекторам вас можуть, але тут нема нічого страшного, колектори мають ще менше прав вимагати від вас виплати, ніж ця сама срана готівочка. Так що не вірте ні слову, що вам пишуть "юристи" в вайбері
Я чесно теж не сильно в це оце все вірю,особливо про аійськовий збір 15% ,головою розумію але так ше трошки стрьомно

Ніх@йова фантазія у цих дикунів:ahaha: це брєд сивої кобили, забули щось виїзд закордон заборонити і зробити, щоб ніде нікого з усіх поколінь вашої родини не візьмуть на роботу. :rofl:
Це зараз вони корчать із себе аля законні методи, все сер'йозно. Потім будуть аля братки 90-х писати фігню про собачу морду, готувати техніку і т.д. Листи на адресу писати будуть. Стандартна схєма)

А заявление на полковника милиции не получали?

Я чесно теж не сильно в це оце все вірю,особливо про аійськовий збір 15% ,головою розумію але так ше трошки стрьомно
А где про субсидии??

ничего это не означает, ключевое слово фuгня
они скоро абонплату придумают взяв пример с коммунальщиков
полет фантазии придурков не воспринимать всерьез

Я вы думали там работают люди, у которых в черепе есть хоть какие-то извилины? ?

ничего это не означает, ключевое слово фuгня
они скоро абонплату придумают взяв пример с коммунальщиков
полет фантазии придурков не воспринимать всерьез
Не. Они скоро будут изымать с нас плату за туалет и воздух...???

Я вы думали там работают люди, у которых в черепе есть хоть какие-то извилины? ?

Не. Они скоро будут изымать с нас плату за туалет и воздух...???
та ні вкотре переконаласьь)

Готівочка не имеет права даже перднуть, у них отобрали лицензию и 16.09. они хотят оспаривать это в суде

У меня вообще прикол: послала запит на документы в готивочку - а они взяли и сразу продали меня. ??
Я попросила договор с мокрой печатью, так они за соцсети взялись. Ну и что? жива!!!))) Сначала и голову боялась поднять, стыдно было. А потом решила, я живу один раз надо наслаждаться жизнью, а все кто и что обо мне думает, то их право. Только бы я о себе хорошо думала. Я им сколько подарила, что страшно вспомнить. Все харе)))

Тупой вонючий бздеж ?
Гарантами физлица вообще быть не могут ни при каких обстоятельствах.
Как и все остальное, что обезьяна пишет.
Таких вообще нужно слать в перуанскую деревню и в пeтyшuный угол, не стесняясь обкладывать матом.

дяякую шо сказали буде аргумент
Их надо давить аргументами, всё верно: ищите их здесь на форуме, ищите инфу на сайте с судовыми делами, на юридических порталах о руководстве этих шараг, вплоть до телефонных номеров собственников, в соцсетях об этих людях.
Шараги уязвимы, главное, найти их больную точку так же, как и они это делают.

Ес
Их надо давить аргументами, всё верно: ищите их здесь на форуме, ищите инфу на сайте с судовыми делами, на юридических порталах о руководстве этих шараг, вплоть до телефонных номеров собственников, в соцсетях об этих людях.
Шараги уязвимы, главное, найти их больную точку так же, как и они это делают.
Если нету своего юриста или адвоката, станьте сами себе адвокатом, они присажываются, если видят, что вы владеете информацией. Правда, не надолго, но мы сильнее!!!Нас больше!!!
А на звонки с предложением кредита я отвечаю так:
"cyku, я сделаю всё, чтобы вас закрыли! Удалите меня из списка рассылки рекламы, не злите меня, я - ваш злейший враг! Бойтесь меня, y6людku! "
Девочки перепуганные бросают трубку :)))

Тупой вонючий бздеж ?
Гарантами физлица вообще быть не могут ни при каких обстоятельствах.
Как и все остальное, что обезьяна пишет.
Таких вообще нужно слать в перуанскую деревню и в пeтyшuный угол, не стесняясь обкладывать матом.
Можно ответочку такого содержания:
С такими юристами ваша шарага НИКОГДА не вернет лицензию, раз вы не разбираетесь в законах ( получиться бы вам ещё):
во-первых, ст. 190 неприменима потому, что...
во-вторых, ...
и так далее, по всем пунктам контраргументы им!!!
Ищите инфу здесь на форуме!
Поддержка здесь колоссальная, и юристом быть не надо, чтобы их вывести из себя ;)

Главное, сохранять спокойствие и уверенность в разговоре, если ведете с ними общение.

Останнє редагування:
Назад
Угорі