Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
трохи не по темі , але в мене вони нічого не списували тільки реструктуризації , а потім швидко продали ЄАПБ . бажано з ними раніше вирішувати питання .Брав 19.500. Грн.
3000 грн пролонгацію брав. Варто підключати реструктуризацію з таким відсотком? Чи краще почекати кращих умов?
Через який час вас продали?трохи не по темі , але в мене вони нічого не списували тільки реструктуризації , а потім швидко продали ЄАПБ . бажано з ними раніше вирішувати питання .
мо місяці 3Через який час вас продали?
А були якісь пропозиції крім реструктуризації всього що нарахували?мо місяці 3
ще КРАЩЕ, ЄАПБ а з ними закритись через суд сплативши адвоката!трохи не по темі , але в мене вони нічого не списували тільки реструктуризації , а потім швидко продали ЄАПБ . бажано з ними раніше вирішувати питання .
Якщо йдуть на тіло то добре)НІЯКИХ ПРОЛОНГАЦІЙ, РЕСТРУКТАРІЗАЦІЙ !
назбирали кошти, закрили за тіло!
Ніякої рулетки, почитайте судові справи!в мене 5 договорів у єапб , скільки не писав по кожному окремо , жодного разу на тіло не погодились , навіть з чайовими. А суд - рулетка
Через скільки часу домовились?НІЯКИХ ПРОЛОНГАЦІЙ, РЕСТРУКТАРІЗАЦІЙ !
назбирали кошти, закрили за тіло
два місяці ігнору запропонували 50% від тілаЧерез скільки часу домовились?
В мене в особистому кабінеті вказано що залучено колекторську компанію, розмовляла з ними то вони хочуть оплату і ніяких лояльних умов!
З 13000 на сьогодні 20000
Ским можна домовитись сьогодні 9 день протермінування
Були дзвінки близьким і на роботу?два місяці ігнору запропонували 50% від тіла
Дивітся, я не пишаюсь своєю ситацією і іноді накриває так від розуміння що я винен кошти, тому що я людина свободо любива. АЛЕ, раз вже так, значить хтось захотів щоб я це пройшов і йду як би не було складно, вигорання, морально хитає, у мене було по 500 дзвінків на телефон на протяжзі 2-3 місяці, с часом менше, зараз взагалі дзвонить або бот, якусь рекламу каже, або поодинокі коллектори, Кредит Кепітал дзвонить батькам, але в мене батьки в адекваті, в усих буває просак в житті і в цій атмосфері, головне не здатись!Були дзвінки близьким і на роботу?
Колектори надокучали
ДякуюДивітся, я не пишаюсь своєю ситацією і іноді накриває так від розуміння що я винен кошти, тому що я людина свободо любива. АЛЕ, раз вже так, значить хтось захотів щоб я це пройшов і йду як би не було складно, вигорання, морально хитає, у мене було по 500 дзвінків на телефон на протяжзі 2-3 місяці, с часом менше, зараз взагалі дзвонить або бот, якусь рекламу каже, або поодинокі коллектори, Кредит Кепітал дзвонить батькам, але в мене батьки в адекваті, в усих буває просак в житті і в цій атмосфері, головне не здатись!
Тому, не переживайте за дзвінки, то ваші проблеми, навіть якщо хтось буде шось казати, це ваше життя і жити Вам його!
Було все, і друзям, і батькам, і знайомим, і мамі на роботу дзвонили, соромно ? так, соромно, але за свої помилки треба платити!
Тому не переживайте , все у вас буде добре, трішки терпіння, часу і моя поради, подивитись страху в очі, тоді буде легше !
дивіться, я взяла 10. накапало 16. дали реструктуризацію на 13 з копійками . плачу стабільно та і хєр.з нимБрав 19.500. Грн.
3000 грн пролонгацію брав. Варто підключати реструктуризацію з таким відсотком? Чи краще почекати кращих умов?