Starfin Варто переживати?

• Автор теми Автор теми parampam
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 2K
Johny, добрий день. Як вам вдалось це зробити, поділіться досвідом будь ласка, бо дуже треба

месяц-другой предлагают тело. Они эти смс про дополнительные номера будут пачками слать, удаляйте и не грузите память телефона
Тоесть просто пугают ? Некому звонить не будут только должнику ?

Тоесть просто пугают ? Некому звонить не будут только должнику ?
мне дар предвиденья в наследство никто не передал. Откуда я могу знать будут звонить вашим родственникам или нет? моим не звонили, у других кому-то звонили, тут как повезет

скажу так, забийте на них повністю, але не більше місяця, будуть просити тіло, збирайте гроші і оплачуйте, нікому не дзвонять взагалі, нікому не пишуть взагалі, крім вас самих звісно (в моєму випадку так було), тому просто чекайте 16-30 днів і закривайте за тіло, фірст кредит і сан кредит самі лояльні, якщо грубо спілкуються, можете теж, нічого не зроблять)

доповню, що вище написав
"не більше місяця" бо не знаю, що далі буде, я оплатив обох день в день як домовився, тому за те, що далі буде (комусь продадуть і т.д не ручаюсь)

скажу так, забийте на них повністю, але не більше місяця, будуть просити тіло, збирайте гроші і оплачуйте, нікому не дзвонять взагалі, нікому не пишуть взагалі, крім вас самих звісно (в моєму випадку так було), тому просто чекайте 16-30 днів і закривайте за тіло, фірст кредит і сан кредит самі лояльні, якщо грубо спілкуються, можете теж, нічого не зроблять)

доповню, що вище написав
"не більше місяця" бо не знаю, що далі буде, я оплатив обох день в день як домовився, тому за те, що далі буде (комусь продадуть і т.д не ручаюсь)
Доповню про First credit. Ми теж думали, що вони лояльні, а подали позов до суду через 2 місяці прострочення 🤷🏼‍♀️ Нам так повезло) Включили повний ігнор, за тіло пропонували, але ми не мали, можливо треба було щось і відписувати їм.

А було в когось протермінування 25 днів, а вони вам кажуть що 56 днів?
Хоча в кабінеті ж 25 днів. Пропонують за тіло, що останій раз пропозиція, далі суд.Чи це лякають? Якийсь Максим постійно від них дзвонить на вайбер та написує.

Хоча в кабінеті ж 25 днів. Пропонують за тіло, що останій раз пропозиція, далі суд.Чи це лякають? Якийсь Максим постійно від них дзвонить на вайбер та написує.
я с ними не общалась. Написали закройте за тело, я закрыла

Останнє редагування:
30 днів строк кредиту по договору + 25 просрок = 56 днів

Стоит переживать ?
Отвечаете им что номера не оставляли (если действительно не оставляли), а звонки по номерам вне договора - незаконны. При нарушении обратитесь с жалобой в НБУ и в правохранительные органы. Мои после таких заявлений сразу на задницу садятся и молчат.
Сообщение оформите официально, через чатгпт прогоните, я в основном так и общаюсь с ними
Получается сухо, без агрессии

доповню, що вище написав
подтверждаю. Спустя месяц предложили тело, сами написали в вайбер

Останнє редагування:
мне дар предвиденья в наследство никто не передал. Откуда я могу знать будут звонить вашим родственникам или нет? моим не звонили, у других кому-то звонили, тут как повезет
Колись на мене вийшли на вайбер і писав мені тіп, що якщо до 16:00 не повертаю кошти, починають роботу з третіми особами. Я написав йому, чи у них достатньо номерів, чи може їм ще пару підкинути, бо мені пофігу то, — він через годину написав, що компанія погодила мені закриття за тіло+ якийсь там відсоток, непам'ятаю. Так я їх тоді й закрив. Вони були перші в 2024 році кого закрив.

Справді йдуть в суд на 36 день просрочення?

Взагалі за них забудьте на місяць, тоді за тіло запропонують. Але дзвонити і писати вам будуть знатно, в залякувати теж, та то все пусте. На жоден дзвінок не відповідала, тільки письмово у вайбері.
В мене вже 36 днів. Тіло пропонували, але коштів не було. І зараз поки не має.

Вкладення

• Screenshot_20260217_162418_Viber.webp
    Screenshot_20260217_162418_Viber.webp
    150.6 Кб · Перегляди: 10
Останнє редагування:
смс ні про що. Видаліть і забудьте. Вони багато чого пишуть, по факту клянчать тіло 2-3 місяці, потім продають.
Тобто це лякалка, правильно?
Щоб розуміти як себе поводити.

Назад
Угорі