Вакцинація в Ізраїлі.

• Автор теми Автор теми Kredit_s
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 4K
те що зараз відбувається нагадує скоріше встановлення медичної диктатури.
Тогда надо запретить БЦЖ и прививки от Гепатита и прочее, это ведь тоже обязательные прививки.

Мда... Форум с Антиколлектор превращается в Антивакцинатор...

Может хватит уже???

Тогда надо запретить БЦЖ и прививки от Гепатита и прочее, это ведь тоже обязательные прививки.
Ви до речі плутатаєте палєц з певним органом. Вищевказані вами прививки дійсно входять до обов'язкових. Вони пройшли всі фази випробувань і перевірені часом. До них і претензій немає.
Що стосуюється ковід "вакцин" - то вони не є вакцинами, по тій причині, що вони не пройшли всіх фаз випробувань ( Про що чітко вказано, як на сайті виробників, так і в дорожній карті МОЗ). І Є ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИМ ПРЕПАРАТОМ. Про що пише моз в своїй дорожній карті. А також те, що вакциновання є ДОБРОВІЛЬНИМ.
Але по факту ми маємо теж саму ситуацію, що з МФО. МФО мають дотримуватися закону. Але по факту вони не на нього ложать ізвєсний орган. І так само з вакцинацією. Людей примушують вакцинуватися на роботі. Але на відміну від обовязкових щеплень НІХТО НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за побічні наслідки ні виробники, ні лікарі, ні чиновники
Мда... Форум с Антиколлектор превращается в Антивакцинатор...

Может хватит уже???
Мені Шарлотта дозволила)))

Ви до речі плутатаєте палєц з певним органом. Вищевказані вами прививки дійсно входять до обов'язкових. Вони пройшли всі фази випробувань і перевірені часом. До них і претензій немає.
Що стосуюється ковід "вакцин" - то вони не є вакцинами, по тій причині, що вони не пройшли всіх фаз випробувань ( Про що чітко вказано, як на сайті виробників, так і в дорожній карті МОЗ). І Є ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИМ ПРЕПАРАТОМ. Про що пише моз в своїй дорожній карті. А також те, що вакциновання є ДОБРОВІЛЬНИМ.
Але по факту ми маємо теж саму ситуацію, що з МФО. МФО мають дотримуватися закону. Але по факту вони не на нього ложать ізвєсний орган. І так само з вакцинацією. Людей примушують вакцинуватися на роботі. Але на відміну від обовязкових щеплень НІХТО НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за побічні наслідки ні виробники, ні лікарі, ні чиновники

FB_IMG_1626733048513.webp

Я не хворів снідом, чумой, еболой.
Я не проти лікування ковіду.
Я за те, щоб ковідом займалися лікарі, а не чиновники і політики.
Я за те, щоб просували Зож, профілактику.
А те що зараз відбувається нагадує скоріше встановлення медичної диктатури.

Я Сейчас за Ваши лозунги выпью))). И сигареллку скурю)))

Вкладення

• img_3_1633121207408.webp
    img_3_1633121207408.webp
    50.5 Кб · Перегляди: 34
❗️Власти Дании в среду в целях безопасности прекратили прививать вакциной компании Moderna против COVID-19 подростков до 18 лет, сообщило издание The Local со ссылкой на Управление здравоохранения Дании.

Ранее Швеция тоже прекратила применение вакцины компании Moderna - среди лиц в возрасте до 30 лет из-за риска возникновения проблем с сердцем.

Назад
Угорі