Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Добрий вечір. Раніше можна було в Кредо, зараз не певен.Доброго вечора, підскажіть в яких банках можна оформити рефінансування
Кредо закрив зараз всі кредитні послугиДобрий вечір. Раніше можна було в Кредо, зараз не певен.
Ні, а якщо є протерміновані то тим більше.Тобто якщо є мфо ніхто не дасть?
СцикуниКредо закрив зараз всі кредитні послуги
Мені сказали, якщо більше 4 МФО, то не дадуть.ОТП банк..Тобто якщо є мфо ніхто не дасть?
unex по ідеї можутьТобто якщо є мфо ніхто не дасть?
Далі - шлях до дніпровських серів/перівСцикуни![]()
Потому что у них есть вид кредитования под 1% в день?) Один этот факт делает их мусоркой, а не банком.unex по ідеї можуть
А Вы бы давали деньги в долг людям, у которых по 10-50 МФО?))Тобто якщо є мфо ніхто не дасть?
у них є кредит на перекредитування з адекватними умовами (60 річних) тільки я не впевнений шо вони захочуть мфо перекредитувати, треба дзвонити питатиПотому что у них есть вид кредитования под 1% в день?) Один этот факт делает их мусоркой, а не банком.
А Вы бы давали деньги в долг людям, у которых по 10-50 МФО?))
Unex мфо не рефінансує, я колись дізнаваласяу них є кредит на перекредитування з адекватними умовами (60 річних) тільки я не впевнений шо вони захочуть мфо перекредитувати, треба дзвонити питати
а так мабуть дійсно скажуть шо тільки той під 1% доступний
до речі моно також має шось типу внутрішнього мфо, правда відсоток більш адекватний
ну в теорії ще рекредіт є, у них 0.33 в день якшо платити вчасноUnex мфо не рефінансує, я колись дізнавалася
Ахах, выгоднее иметь кучу мфо под 1%, чем этот рекредит с 0.33%. Дешевле будет ))))))ну в теорії ще рекредіт є, у них 0.33 в день якшо платити вчасно
але там доволі важко отримати позитивне рішення, та й суми що вони можуть дати мабуть не перекриє більшість боргів, тому це тупо немає сенсу )
Бред полный.до речі моно також має шось типу внутрішнього мфо, правда відсоток більш адекватний
чому?)Бред полный.
Банки, которые предлагают услуги "мфо", - это бред. Ну я не знаю. У меня это в голове просто не укладывается. Не может банк давать деньги под такие проценты, ну не может же ))чому?)
Банки, которые предлагают услуги "мфо", - это бред. Ну я не знаю. У меня это в голове просто не укладывается. Не может банк давать деньги под такие проценты, ну не может же ))