в яких банках можна оформити рефінансування?

• Автор теми Автор теми Nazar1488
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 95

Nazar1488

Читач
Дописи
11
Реакції
2
Бали
3
Nazar1488 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, підскажіть в яких банках можна оформити рефінансування

Мені всі банки відмовили через наявність кредитів в мфо. Яке рефінансування, навіть рахунок фоп відкрити не можна. Лише приват продовжив співпрацю. Всі інші розірвали стосунки в односторонньому порядку.

unex по ідеї можуть
Потому что у них есть вид кредитования под 1% в день?) Один этот факт делает их мусоркой, а не банком.

Тобто якщо є мфо ніхто не дасть?
А Вы бы давали деньги в долг людям, у которых по 10-50 МФО?))

Потому что у них есть вид кредитования под 1% в день?) Один этот факт делает их мусоркой, а не банком.

А Вы бы давали деньги в долг людям, у которых по 10-50 МФО?))
у них є кредит на перекредитування з адекватними умовами (60 річних) тільки я не впевнений шо вони захочуть мфо перекредитувати, треба дзвонити питати

а так мабуть дійсно скажуть шо тільки той під 1% доступний

до речі моно також має шось типу внутрішнього мфо, правда відсоток більш адекватний

у них є кредит на перекредитування з адекватними умовами (60 річних) тільки я не впевнений шо вони захочуть мфо перекредитувати, треба дзвонити питати

а так мабуть дійсно скажуть шо тільки той під 1% доступний

до речі моно також має шось типу внутрішнього мфо, правда відсоток більш адекватний
Unex мфо не рефінансує, я колись дізнавалася

Unex мфо не рефінансує, я колись дізнавалася
ну в теорії ще рекредіт є, у них 0.33 в день якшо платити вчасно
але там доволі важко отримати позитивне рішення, та й суми що вони можуть дати мабуть не перекриє більшість боргів, тому це тупо немає сенсу )

ну в теорії ще рекредіт є, у них 0.33 в день якшо платити вчасно
але там доволі важко отримати позитивне рішення, та й суми що вони можуть дати мабуть не перекриє більшість боргів, тому це тупо немає сенсу )
Ахах, выгоднее иметь кучу мфо под 1%, чем этот рекредит с 0.33%. Дешевле будет ))))))

Бред полный.

Банки, которые предлагают услуги "мфо", - это бред. Ну я не знаю. У меня это в голове просто не укладывается. Не может банк давать деньги под такие проценты, ну не может же ))

Банки, которые предлагают услуги "мфо", - это бред. Ну я не знаю. У меня это в голове просто не укладывается. Не может банк давать деньги под такие проценты, ну не может же ))

Screenshot_1.webp

а це тоді що?)) я перевіряв по різним конторам, то в деяких мфо під промік вигідніше взяти чим пропонує моно
до речі, маючи велику кількість г**на в КІ я сумніваюсь шо людям дадуть першу, більш вигіднішу групу)

Назад
Угорі