В якому МФО можуть дати нормальну суму кредиту?

• Автор теми Автор теми Emlec
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 207
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я надіюся що за 10 сторінок Ви таки зрозуміли що МФО то невихід ,а два банки но не так і страшно (мені б ваші два банки то я б була б рада)
І надіюся що Ми через деякий час будем читати як Ви впоралися з банками ,а не про те що Ви таки залізли в МФО

І надіюся що Ми через деякий час будем читати як Ви впоралися з банками ,а не про те що Ви таки залізли в МФО
Я б не чекав. Автору теми МФО здається чимось легеньким. Його попередили. Далі нехай сам вирішує...

Якщо люди по третьому разу набирають, то один раз то не рахується

Якщо люди по третьому разу набирають, то один раз то не рахується
Ви праві
Я вже вдругий раз , бо перший мені допомогли випутатися ,але тепер розгрібатиму сама і вбережи мене Боже щоб я ще хоч раз лізла в таке гімно

Главное побольше взять кредитов и будет вот так эвридэй)

Вкладення

• Screenshot_2023-12-21-14-56-41-89_21e8cabcf42c673ec340bb67ba55b55b.webp
    Screenshot_2023-12-21-14-56-41-89_21e8cabcf42c673ec340bb67ba55b55b.webp
    69.2 Кб · Перегляди: 82
Всем спасибо за помощь! Я сегодня основательно понял, что лучше не лезть в МФО, хоть там , и не был, но нашел иной выход, не МФО.

Всем спасибо за помощь! Я сегодня основательно понял, что лучше не лезть в МФО, хоть там , и не был, но нашел иной выход, не МФО.
Поделитесь, что за выход. Не частные кредиторы надеюсь))

Я тоже, або кредит під залог.

Так. На всякий.. частные кредиторы еще большее зло

Я создал новую тему, аналогичной этой, но по спокойнее будет ситуация. Кредит в других банках. Я хочу погасить текущие кредиты, через другие банки, если по математике это будет выгодно, то да
Но потом мне деньги нужны на проект.

Значит на проект.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі