Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я теж це бачила , хоч героїня і не правильно зробила але тож не означає шо всі як вона , і в кінці там юрист розповіла шо то за шараги і шо потрібно робити , в мене мама як подивилась цю передачу то навпаки заспокоїласьсьогодні дивився телешоу "Говорить Україна" то такийсюжет був-донька набрала 23 займа.добатьків почали дзвонити і казати що їх зробили поручителями. ті в свою чергу зібрали скільки могли(в це все повірили) а батько здається з сердечним приступом попав у лікарню!далі не девився так як моя мама сиділа збоку і "офігівала" то я пішов до дому)я ще ріднім не розказав нічого,а після цього буде ще важче розповісти.так як в шоу не з найкращої сторони показали героїню мікрофінансовиг організацій))
я вже думав то глюк був(жартую) бо не можу в інтернеті знайти цей випуск додивитися,є випуск за цей день,але зовсім інша історія)нагадайте як шоу називається?"Говорить Україна"?Я теж це бачила , хоч героїня і не правильно зробила але тож не означає шо всі як вона , і в кінці там юрист розповіла шо то за шараги і шо потрібно робити , в мене мама як подивилась цю передачу то навпаки заспокоїлась
Хотілосяб вірити в найкраще...але здається...Що вони дійсно власники цих контормені так здається що цей проект не набере і половини голосів!!Депутати і є власниками цих організацій))
Выйдешь по ниточками. Все помнят ревизора Тищенко. ? Учредитель одной из КК. Но не их вина в этом. Они просто инвестируют бабки, а мутят бизнес- воду топ менеджеры(генеральные детектора) любой бизнес крутиться на чьих то бабосахА хто саме з депутатів і яких організацій?
павлик скоро по трамваям петь будет!когда мфо позакрывают!
Такие люди есть, но нынешняя блядская система выборов не позволяет за них проголосовать. Конкретный пример:А чтобы приняли - мы, избиратели, должны помочь максимальному количеству новых, не зашкваренных, пройти в Раду!
Стосується кожного . Кредитний полоня вже думав то глюк був(жартую) бо не можу в інтернеті знайти цей випуск додивитися,є випуск за цей день,але зовсім інша історія)нагадайте як шоу називається?"Говорить Україна"?
знайшов!це старий ефір показували просто перед новим)