В УБКИ про закриття.

• Автор теми Автор теми VikaArt
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

VikaArt

Форумчанин
Дописи
163
Реакції
25
Бали
68
VikaArt не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт.прийшло сьогодні повідомлення, що веллфін закрив кредит. В особистому каб. все без змін.борг є. Що це може означати?Продали?

Вкладення

• 20190629_103322.webp
    20190629_103322.webp
    14.7 Кб · Перегляди: 65
такая то ошибка..они вроде не продают

такая то ошибка..они вроде не продают
Або це у вас був до цього кредит, тепер новий а вони лише надали інформацію про закрити старого( подивіться на дату чи це та якою ви брали)
У мене так з сiсi було. Висіло в убки 2 позики- одна та що дійсно була-а інша що давно перекрила
А хто взагалі знає які бюро ще є?

Останнє редагування:
Або це у вас був до цього кредит, тепер новий а вони лише надали інформацію про закрити старого( подивіться на дату чи це та якою ви брали)
У мене так з сiсi було. Висіло в убки 2 позики- одна та що дійсно була-а інша що давно перекрила
кстати да. у меня так было с май валет, через три месяца только подали инфо про закрытие

кстати да. у меня так было с май валет, через три месяца только подали инфо про закрытие
а ви не знаєте які ще бюро можна побачити.. у убки в мене майже половини мфо нема
Зате кф, які вже місяць як продали мене досі показуються як незакриті

Так,був до цього. Треба глянути дати.дякую

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі