Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Або це у вас був до цього кредит, тепер новий а вони лише надали інформацію про закрити старого( подивіться на дату чи це та якою ви брали)
У мене так з сiсi було. Висіло в убки 2 позики- одна та що дійсно була-а інша що давно перекрила
А хто взагалі знає які бюро ще є?
Або це у вас був до цього кредит, тепер новий а вони лише надали інформацію про закрити старого( подивіться на дату чи це та якою ви брали)
У мене так з сiсi було. Висіло в убки 2 позики- одна та що дійсно була-а інша що давно перекрила
а ви не знаєте які ще бюро можна побачити.. у убки в мене майже половини мфо нема
Зате кф, які вже місяць як продали мене досі показуються як незакриті
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.