Katya27
Форумчанин
- Дописи
- 52
- Реакції
- 25
- Бали
- 3590
Katya27 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не переживайте все закриєте,в мене убкі 1,5 мільйони було в тому році і нічого жива,2 роки був повний мороз,я взагалі забули про ці кредити,ну поки в суд не подали,але ж пройшло більше двох років,тоді я і більше судів не хотіла і почала закривати,але в мене великі суми то я знала що за рік не закрию,і потихеньку почала домовлятися)Перший був сос самий найкращий,вони запропонували 70%знижки тіло було 10000 за 3000 закрили довідку дали в убкі закрили,і так поступово десь з 40 мфо зараз в мене 15 і я навпаки дуже радію)В Убкі вже менше пів мільйона залишилось..хаха…в мене усі кредити вже что раз перепродані,якщо у вас є можливість то домовляйтесь і закривайте за тіло,розбивайте платежі,і головне відкладайте гроші,буває хтось запропонує гарні умови,я вже рік кожного місяця комусь да плачу і так потихеньку за рік виплатила біля 200К,ще трохи більше 100К залишилось,але там ЕАПБ більшість викупило то вже коли всі закрию буду думати що з ними робити,а так би я ніколи не знайшла 200К щоб о так раз і закрити,а так потихеньку потихеньку і он як вийшло,і ви так само почніть з чогось і повірте вас це буде мотивувати закрити їх усі нарешті.Читайте аро кожний кредит і будите знати йдуть вони на тіло і як з ними розмовляти