Щоденник В такій дупі я ще не була

• Автор теми Автор теми Floppi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 1K
Не переживайте все закриєте,в мене убкі 1,5 мільйони було в тому році і нічого жива,2 роки був повний мороз,я взагалі забули про ці кредити,ну поки в суд не подали,але ж пройшло більше двох років,тоді я і більше судів не хотіла і почала закривати,але в мене великі суми то я знала що за рік не закрию,і потихеньку почала домовлятися)Перший був сос самий найкращий,вони запропонували 70%знижки тіло було 10000 за 3000 закрили довідку дали в убкі закрили,і так поступово десь з 40 мфо зараз в мене 15 і я навпаки дуже радію)В Убкі вже менше пів мільйона залишилось..хаха…в мене усі кредити вже что раз перепродані,якщо у вас є можливість то домовляйтесь і закривайте за тіло,розбивайте платежі,і головне відкладайте гроші,буває хтось запропонує гарні умови,я вже рік кожного місяця комусь да плачу і так потихеньку за рік виплатила біля 200К,ще трохи більше 100К залишилось,але там ЕАПБ більшість викупило то вже коли всі закрию буду думати що з ними робити,а так би я ніколи не знайшла 200К щоб о так раз і закрити,а так потихеньку потихеньку і он як вийшло,і ви так само почніть з чогось і повірте вас це буде мотивувати закрити їх усі нарешті.Читайте аро кожний кредит і будите знати йдуть вони на тіло і як з ними розмовляти

Привіт! Му кредит перший день протермінування, в кабінеті пишуть що залучили колекторську компанію Целтіс. Це можуть з першого дня почати терор? Думала му кредит оточення не турбує. Хвилююсь

Привіт! Му кредит перший день протермінування, в кабінеті пишуть що залучили колекторську компанію Целтіс. Це можуть з першого дня почати терор? Думала му кредит оточення не турбує. Хвилююсь
Ні, не турбують 👍

MaryRid,
Дякую за відповідь, бо щось накрила хвиля паніки. Наступного тижня маю все позакривати, в протермінуванні зараз тільки Му кредит, перший день. Але мене налякало що залучили колекторську компанію. Щоб не встигли комусь зателефонувати(

MaryRid,

Дякую за відповідь, бо щось накрила хвиля паніки. Наступного тижня маю все позакривати, в протермінуванні зараз тільки Му кредит, перший день. Але мене налякало що залучили колекторську компанію. Щоб не встигли комусь зателефонувати(
Вони так пишуть, а по-факту лояльні максимально стосовно умов 👍 Не хвилюйтеся 👍

Вони так пишуть, а по-факту лояльні максимально стосовно умов 👍 Не хвилюйтеся 👍
Дякую! Їм краще нічого не писати, просто закрити наступного тижня, чи можна написати зараз їм, що планую скоро закривати. Вибачте що турбую, немає з ким ще це обсудити(
Якщо вдасться все закрити, наступного тижня, напишу як цей треш в мене пройшов.

Дякую! Їм краще нічого не писати, просто закрити наступного тижня, чи можна написати зараз їм, що планую скоро закривати. Вибачте що турбую, немає з ким ще це обсудити(
Ні, не треба. Закриєте та і все. Не переживайте. Вони не звірі. У порівнянні з іншими МФО 👍
Якщо не встигнете та не буде коштів, вони нададуть реструктуризацію зі зручними для Вас платежами, все буде у кабінеті.
(Кажу, наче вони мені заплатили за рекламу) 🤣

Ні, не треба. Закриєте та і все. Не переживайте. Вони не звірі. У порівнянні з іншими МФО 👍
Якщо не встигнете та не буде коштів, вони нададуть реструктуризацію зі зручними для Вас платежами, все буде у кабінеті.
(Кажу, наче вони мені заплатили за рекламу) 🤣
🤣
Сподіваюсь це все для нас скоро буде як страшний сон) ви мене заспокоїли трохи🤗 Бо емоційний стан дуже не дуже)

То ви плануєте все закрити наступного тижня чи тільки май креліт, щось не зрозумів.

Все планую закривати.
Це добре. Але, вибачте, у вас 100к у банках, і 150 к в мфо, якщо я правильно зрозумів, за тиждень це нереально закрити. Чи ви горщечок з золотом знайшли?😉😄

Це добре. Але, вибачте, у вас 100к у банках, і 150 к в мфо, якщо я правильно зрозумів, за тиждень це нереально закрити. Чи ви горщечок з золотом знайшли?😉😄
Банки залишаться, тільки МФО. Як закрою напишу як вдалось) якщо вдасться)

Дякую дуже, сподіваюсь все вдасться. Поки що нервую дуже, щоб все вдалось
Все буде добре! Не переживайте.😉 от у мене пару місяців не передбачається доходів, трохи це накриває, але тримаюся, може щось буде краще.

Назад
Угорі