Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Може і таке бути..Він може согласитись а після продажі сказвти соррі
а родич кто?не свекруха случаем?Всім привіт) таке питання може до юристів на форумі!!) якщо планується продажа квартири яка куплена в шлюбі, а на томість планується покупка нової квартири!! Якщо я випишусь і чоловік і дитина, а чоловік оформить нову квартиру не на себе а на родича, то получається я останусь без нічого!! Якщо вдруг розвод! Як себе обезопасити?? Щоб в ітозі не остатись нізчим
Ну ось відповідь на яку я чекала!)Ира 89, ваша ситуація не є надто складною (в плані законів і т.д.) як тільки ви зміните прописку і продасте наявну квартиру - а нова квартира оформиться на родича - шансів у вас нуль
Да або свекор)а родич кто?не свекруха случаем?
То не продавайте)))?
Він може согласитись а після продажі сказвти соррі
Ні в якому разіДа або свекор)

Правильно, краще подати на розлучення і одразу в суд на розподіл майна))То не продавайте)))
У Вашому випадку,якщо реально така пєчалька у відносинах,то вже краще синиця в руках,ніж журавель в небі.
Ну так тут і без юристів ясно що 0.І повірте,так само у вашого чоловіка)))Якщо на "родича")Ну ось відповідь на яку я чекала!)
сто пудов мутят что то.....Да або свекор)
Не хватвє на більшу квартиру простоИра 89, если не секрет, а какая причина продажи этой квартиры? Сколько лет ребёнку?
А потім дарственну прост на нього оформить івче)Ну так тут і без юристів ясно що 0.І повірте,так само у вашого чоловіка)))Якщо на "родича")
І я так думаю)сто пудов мутят что то.....
Ну варіантів у вас не багато.Або не продавайте.Або оформлюйте на дитину.Як ніяк ви сім'я,і з вашою думкою теж повинен рахуватись.Не хватвє на більшу квартиру просто
5років)
А потім дарственну прост на нього оформить івче)
І я так думаю)
А його батьки можуть согласитись і запропонувати до них)Дело в том, что могут быть проблемы в опекунском совете, с выпиской ребёнка до 14 лет, в никуда.
Щас мы насоветуем, разведём, квартиру поделим, все как мы умеем. ))Правильно, краще подати на розлучення і одразу в суд на розподіл майна))
Та чому, якщо хтось з батьків змінює разом з дитиною прописку, а інший з батьків дає на це згоду - то справа кількох хвилинДело в том, что могут быть проблемы в опекунском совете, с выпиской ребёнка до 14 лет, в никуда.
Та да согласнаНу варіантів у вас не багато.Або не продавайте.Або оформлюйте на дитину.Як ніяк ви сім'я,і з вашою думкою теж повинен рахуватись.
??Щас мы насоветуем, разведём, квартиру поделим, все как мы умеем. ))
Плюсую, поэтому и спросила ТС про возраст ребёнка, но ответа не получилаДело в том, что могут быть проблемы в опекунском совете, с выпиской ребёнка до 14 лет, в никуда.