CreditKasa В особистому кабінеті пропозиція закрити за половину сумми

• Автор теми Автор теми viktoria999
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 892

viktoria999

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
viktoria999 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Договір діє до 28.06.2025 ,є протермінування ,в кабінеті є пропозиція закрити за половину сумми .Що буде коли закінчиться дата договору?

Прошу дуже допомогти ,почала закривати кредити ,дуже хочу щоб ці були перші,але грошей на все закриття не вистачає.

Прошу дуже допомогти ,почала закривати кредити ,дуже хочу щоб ці були перші,але грошей на все закриття не вистачає.
Можуть подати в суд. Каса дуже любить туди бігти

Якщо вам треба пораду, то я б закривав. 50% від тіла - це супер. Моєму боргу там 6.5 років, досі уперлись, пропонують лише трохи менше тіла

Договір діє до 28.06.2025 ,є протермінування ,в кабінеті є пропозиція закрити за половину сумми .Що буде коли закінчиться дата договору?

а як давно у вас просрочка?
вирішили з ними питання?

закрив недавно по такій пропозиції,списують по п'ятницях в кабінеті,якщо вже просрочка.

Можуть подати в суд. Каса дуже любить туди бігти

Якщо вам треба пораду, то я б закривав. 50% від тіла - це супер. Моєму боргу там 6.5 років, досі уперлись, пропонують лише трохи менше тіла
Там 50% від суми, а не тіла

Назад
Угорі