В НБУ дізналися про максимальну ставку за кредитом – 1 702% річних

А вони,що в іншому вимірі чи на іншій планеті десь проживають???
Що не знають,що твориться в Україні?
Швидше за все їм по..г. "Ситий - голодному не товариш", доречна українська приказка.

аналогично, 6 писем уже написано, еще штук 12 нужно
Буду писати всюди і дзвонити у всі дзвони,і хай їм не спиться(((
Хай трохи заспокоються,а то вже геть обнагліли

Шо ви як діти їй бо. Якщо копнуть глибше як влаштована світова Фінансова система - то банки - це головні гопніки світу.
Просто є авторитетні вори, а є дрібні карманники. Тому авторітєтний вор - призиває грабить не по беспределу, а по понятіям.
Але як казав герой з книги Нєзнайка на лунє : а мені все одно як мене грабують - по закону чи незаконно - все одно грабують.
. . І як на мене МФО краще - чим банки. Людина відносно швидко попадає і яму. І отримує прививку від фінансових шахраїв. Та й в принципі - збитки не дуже. А банки заманюють малими :. Людина звикає. А потім попадає в кабалу на все життя - іпотека бізнес - в результаті забирає банк. Так що ми удачно проскочили))
максимально четко ответили

Хай трохи заспокоються,а то вже геть обнагліли
Народ я сьогодні написала в НБУ,і мені написали що заява прийнята до розгляду

Я писала на ел пошту))
Заходьте в Гугл,пишіть НБу звернення громадян і там є всі реквізити

Просила перегляду нарахоааних по кредиту відсотків,тому що я вже оплатила 2 тіла,а також по попросила перевірити їх діяльність
Просила перегляду нарахоааних по кредиту відсотків,тому що я вже оплатила 2 тіла,а також по попросила перевірити їх діяльність
А ще чоловік писав у манівео,щоб повернути переплату,так як він військовий

А ще чоловік писав у манівео,щоб повернути переплату,так як він військовий
Як не подіє також буде писати
Зайшовши на форум я зрозуміла що вже віддала їм півквартири, досить
Це я на манівео скаргу написала

Останнє редагування:
Назад
Угорі