В моєму місті пропов хлопець читати обовясково

• Автор теми Автор теми varvar
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 643

varvar

Форумчанин
Дописи
152
Реакції
103
Бали
193
varvar не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В моєму місті пропов молодий хлопець.
Шукає його поліція.
Стрьомно жесть (в лісі знайшли верхній одяг).
Це не перший випадок, був схожий

Говорять рідні, що не витримала психіка після постійних погроз з боку колекторів.
Знаю що тіло кредиту було не великим, декілька тисяч гривень.
Прошу всіх Вас, хто недавнео приєднався сюди.
Завісайте на цьому Форумі, не реально допомагає, підсаджуйте рідних хто кіпішує чи теж уже на межі
Завдяки форму перестав робити пронлогсації Чм*шникам.
СПРАВДІ спати і думавти краще.
Переживаю і дуже але не на стільки як ранійше.
Тут дуже багато інфи.
Знаю, що вийшло як реклама (сорри) але мені вдалося спригнути із того деприсняка і безнадьоги.

Шкода його...
Прикро, що такі випадки трапляються...

Эти мpaзu доводят людей до таких действий , У всех же разная психика , им все равно вдвойне прилетит позже ) они сами плохо спят , за зп 8 К рвут жoпy , целый день Орут, угрозы , целый день слушают, как их посылают на хй , а потом после работы приходят домой, мне кажется, этим твapям живется тоже не легко ) ну и славно , надеюсь все получат по заслугам .

Действительно интересно сколько они получают за свою работу,что бы выслушивать проклятия от людей?

Эти мр*зи доводят людей до таких действий , У всех же разная психика , им все равно вдвойне прилетит позже ) они сами плохо спят , за зп 8 К рвут ж*пу , целый день Орут, угрозы , целый день слушают, как их посылают на *** , а потом после работы приходят домой, мне кажется, этим тв*рям живется тоже не легко ) ну и славно , надеюсь все получат по заслугам .
Я вообще понять не могу какой нужно быть тварью чтоб пойти работать коллектором? или мозгов ноль и действуем по инструкции или садисты....обиженные жизнью люди кому свою желчь выплюнуть не на кого....вообщем всех их ждет психушка рано или поздно, Каждая твapb должна быть наказана

Назад
Угорі