В мене запитують: хто знає випадки ,щоб були наказав мфошники чи колектори ?

• Автор теми Автор теми Александр25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 172
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А хоч як,чи особисто людьми,чи звільнені з роботи,чи через суд?Я знаю випадок побиття колектора в Києві і ще випадок побиття виїзної групи в одному з сіл Миколаївської обл.
Я -людина...

А хоч як,чи особисто людьми,чи звільнені з роботи,чи через суд?Я знаю випадок побиття колектора в Києві і ще випадок побиття виїзної групи в одному з сіл Миколаївської обл.

Я -людина...
А от журналістів дуже не вистачає для розголосу дій цих покидьків

Я -людина...
І що це Вам дасть,це знання?)

Повірите,я теж ---- Людина)))

@Александр25,vetal050,
Мені так цікаво за Вами обома наглядати цілий день))))
Закружили, взагалі)))

Только одну поправочку сделаю наказаны в рамках "Правового поля"
МФО і колектори діють за рамками правового поля України-тому я вважаю,що люди можуть оборонятися від них любими доступними засобами...На війні,як на війні

Активней друзья активней, не стесняемся Кто там в третьем рядку, да да тот кто посадил коллектора Иванова на 10 лет. проходи на сцену не стесняйся. А вы вот женщина, это же вы работника колл цента из компании готивочка на 3 года в тюрьму засадили, ну что вы... не бойтесь проходите

МФО і колектори діють за рамками правового поля України-тому я вважаю,що люди можуть оборонятися від них любими доступними засобами...На війні,як на війні
Да причем здесь как работают мфо и коллектора речь идет не об обороне от них всяческими методами. а именно наказать в рамках Правового поля

)))

Вкладення

• prikolchik_4-450x296.webp
    prikolchik_4-450x296.webp
    32.1 Кб · Перегляди: 20
Активней друзья активней, не стесняемся Кто там в третьем рядку, да да тот кто посадил коллектора Иванова на 10 лет. проходи на сцену не стесняйся. А вы вот женщина, это же вы работника колл цента из компании готивочка на 3 года в тюрьму засадили, ну что вы... не бойтесь проходите
Десятки колекторів відбувають тюремні строки,Поцікавтесь в іннеті...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі