Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Добрий вечір. В мене дуже багато мфо(((Штук 20((вже в деякі пішли просрочки, макс 5 днів. Починають звонити, хамити.Але до цього я все сплачувала вчасно, зараз вийшло все з під контролю і грошей немає. Які наслідки?До чого готуватись і що взагалі робити в такій ситуації? Підкажіть будь-ласка. Дякую
Три місяці просрочки , но вони хочуть якусь частину списати , но хай ідуть нах... Все що вище написали це правда, вони здатні на все ... Краще повидаляйте все
Petrova1994, моїм друзям на сторінках ,під постами їхніми написали ,що я набрась кредитів як собака бліх , моє ПІБ, мій номер, допоможіть їй , скиньтесь по пару гривень , бо мама її буде відробляти борги
Жесть ну і ур*ди. І де вони тільки таких знаходять паскуд? Я всі фото і всю інфу видалила з фб Інстаграмі закрила і вк удалила. Вайбер на інший номер прив, язаний. Місце проживання яке вказувала в анкета я вже там не живу. Друзів попередила що це шахраї. Єдине де вони зможуть мене знайти це якщо в гуглі проб. Ють назву підприємства де працюю. Але і так майже всі в курсі що в мене кредити.Вже готуюсь до найгіршого.. Хоч поки просрочка 5 днів.
Ну я имею ввиду изначально, ещё до момента просрочки как выйти от туда,так больше и не заходить, что б не было видно вообще не одной активности. А насчёт звонков, так их за один день больше и не станет, раз система пропустит звонок, ответите, значит немного поднимитесь в рейтинге и через время звонков уже будет несколько,ответите и на них ещё выше подниметесь ещё чаще будут звонить. Это все автоматически, как и в любом колл-центре.
Це точно.я не брала від кредит каса....мало дзвонили а як взяла(на свою голову)було купа хамства обзивали і потім тел червоний за цілий день дзвінків напевне що 30
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.