В мене теж пішла просрочка 6днів

• Автор теми Автор теми Сарра
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 1K
У меня тоже пошла просрочка. Впервые. На душе кошки скребут. На неизвестные не отвечаю и блокирую. Но один из них не удается заблокировать. Меня терзает смутная тревога, что это за телефон такой? Кто сталкивался - подскажите, что делать?

У меня тоже пошла просрочка. Впервые. На душе кошки скребут. На неизвестные не отвечаю и блокирую. Но один из них не удается заблокировать. Меня терзает смутная тревога, что это за телефон такой? Кто сталкивался - подскажите, что делать?
Это просто паника,сама такая это нужно пережить перетерпеть

Какой?

Я теж не беру трубку,теж страшно але читаю форум і стає легше,завдяки людям цього форуму ,так що читайте форум ,а там як карта ляже,не беріть трубку,заблокуйте картки банківські,фейсбук і так далі,я так зробила і поки що тільки звонять мені ,ще до рідних не добралися,хоча в мене рідні нема мама померла тато алкаш лиш чоловік є

Назад
Угорі