Щоденник В мене купа боргів в мфо і банках

• Автор теми Автор теми Віра13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 225
  • Перегляди Перегляди 7K
В мене було 17 МФО,заліз в боргову яму з їхніми пролонгаціями, зараз 13!На форумі не так давно,але прочитав багато цікавого!Дід каже речі!Спочатку треба закрити малі суми,якщо є можливість!За місяць закрив 4 шараги:тенго,милоан,кешпойнт і смартивей!Працюю далі!Кешпойнт це просто була комедія,закрив за тіло,за день дзвонив їм більше 40 разів і я їх дістав?Там тіло було 3к!Так буде с кожним)Збираю на тіло і влаштовую їм терор?Тепер ціль 1 МФО на місяць!Не переплачуйте цим покидьками!Бережіть себе і дітей!Це головне!
Як мені вже хочиться хоч пару тих МФО закрити
Ви думаєте що якщо дзвонити їм то дадуть закрити за тіло чи в Вас на великі суми пролонгації
Додаток маєте в себе на телефоні як я розумію... тож не зволікайте
Так
вже зробила
Доречі Дуже дякую за пораду щось сама недодумалася

Я думаю тато мені простить тих пару тисяч якщо вони покриють мій борг , а я пізніше йому віддам
если они снимут деньги, то они пойдут в никуда. они не закроют займ, а будут дальше требовать. так что хотя бы поставьте лимит 0 на карту и запрет на интернет оплаты. можно попробовать на сайте банка создать свой аккаунт и в нем поменять телефон и там же можно лимиты установить. а еще проще позвонить в поддержку банка и сказать что карта утеряна и ее заблокируют. все равно ее нужно перевыпускать.

если они снимут деньги, то они пойдут в никуда. они не закроют займ, а будут дальше требовать. так что хотя бы поставьте лимит 0 на карту и запрет на интернет оплаты. можно попробовать на сайте банка создать свой аккаунт и в нем поменять телефон и там же можно лимиты установить. а еще проще позвонить в поддержку банка и сказать что карта утеряна и ее заблокируют. все равно ее нужно перевыпускать.
Я її просто заблокувала

Потрібно ж дописати щоденник
За Сьогоднішній день мінуснулося МФО Єгроші навіть відрахували трохи процентів аж на 1000 грн , але я всеодно їм переплатила з тіла 9500 я заплатила в загальному їм 19 з копійками
Зато мені полекшало, бо про них начиталася всякого .Всьо тепер терору від них небуде
Аж якось мені спокійніше стало, може навіть сьогодні спокійно буду спала, а непереживатиму за їхні пopнo колажі

За Сьогоднішній день мінуснулося МФО Єгроші навіть відрахували трохи процентів аж на 1000 грн , але я всеодно їм переплатила з тіла 9500 я заплатила в загальному їм 19 з копійками
Зато мені полекшало, бо про них начиталася всякого .Всьо тепер терору від них небуде
Аж якось мені спокійніше стало, може навіть сьогодні спокійно буду спала, а непереживатиму за їхні пopнo колажі
А моде Вам би сподобалося :mosking:

Звичайно за п0рно колажі варто десятку зверху вальнути.
Аби лиш решту тузіків не дізнались як з вас "по-легкому" бабла можно зрубати ))

Безкоштовне портфоліо для папіків.

А чому так
Дякую за підтримку

Дзвінків до рідних
І того що немаю грощей платити
В мене почалася така паніка що руки трусяться і ноги робити нічого негодин
Ви не перші,я найбільш боялась сказати мамі,але коли вже була повна жoпa,то сказала їй.Памятаю вона дивиться на мене і так,каже витерла соплі,а тепер давай подумаємо як їм нічого не платити.Я кажу що обдзвонять усіх рідних,а вона така,і Все.Всі живі ,всі здорові,а решта дурня
.2 роки не платила нічого і за цей час вилізла із ***** та змінила своє життя,кіякіх позик,тільки чоловік з мене регоче,каже моя мошенниця

Звичайно за п0рно колажі варто десятку зверху вальнути.
Аби лиш решту тузіків не дізнались як з вас "по-легкому" бабла можно зрубати ))
Та ті Єгроші мене вже задовбали два дні спали і почали дзвонити до рідних
А тепер щей пропонують нову позику до 25 тис зі знижкою 55% але добрі
Ще би було звідки те бабло рубати
Наразі в кішенях для МФО в мене по нулях
Безкоштовне портфоліо для папіків.
Ага безкоштовне , а стресу скільки від тих портфоліо
Ви не перші,я найбільш боялась сказати мамі,але коли вже була повна жoпa,то сказала їй.Памятаю вона дивиться на мене і так,каже витерла соплі,а тепер давай подумаємо як їм нічого не платити.Я кажу що обдзвонять усіх рідних,а вона така,і Все.Всі живі ,всі здорові,а решта дурня
.2 роки не платила нічого і за цей час вилізла із ***** та змінила своє життя,кіякіх позик,тільки чоловік з мене регоче,каже моя мошенниця
То Ви зовсім нічого неплатили?

Останнє редагування:
Доброго дня
Мені 29 років
Я за остані два роки набрала дуже багато кредитів одним перекливала другий
На сьогоднішній день сума боргів перевалила за 150 тис грн
Мені страшно
Я пів року назат стала вдовою в мене двоє дітей що мені робити
До певного часу все йшло добре не було просрочок ,а тепер в мене вже пару просрочок в мфо і в банках
Я непрацюю тому що в декреті
Мені дуже страшно
Порадьте хоч щось
Не панікуйте,я теж в декреті і сума більше чим у Вас.Один напис,суд з приватом,почала закривати по одному свої мфо.Немає питань, які не можна вирішити,тільки одне раніше, друге пізніше.

Не панікуйте,я теж в декреті і сума більше чим у Вас.Один напис,суд з приватом,почала закривати по одному свої мфо.Немає питань, які не можна вирішити,тільки одне раніше, друге пізніше.
Дякую Вам за підтримку

Та ті Єгроші мене вже задовбали два дні спали і почали дзвонити до рідних
А тепер щей пропонують нову позику до 25 тис зі знижкою 55% але добрі
Ще би було звідки те бабло рубати
Наразі в кішенях для МФО в мене по нулях

Ага безкоштовне , а стресу скільки від тих портфоліо

То Ви зовсім нічого неплатили?
Нічого,тупо забила,знайшла хорошого юриста ,за два роки тільки знесла 1 инн,зараз 2 суди,але вони не зможуть нічого взяти,бо майно моє на рідних,а сама щ сім'єю за кордоном.Суд вирішив чоловік щоб відстоювала права,а так би й того не робила

Нічого,тупо забила,знайшла хорошого юриста ,за два роки тільки знесла 1 инн,зараз 2 суди,але вони не зможуть нічого взяти,бо майно моє на рідних,а сама щ сім'єю за кордоном.Суд вирішив чоловік щоб відстоювала права,а так би й того не робила
Я старалася забити , але та Смірнова Єлезавета мене закошмарила , а потім ще якийсь козел до бабулі подзвонив і сказав така і така особа ваша внучка передайте їй що вона має незакритий кредит і дав номер гарячої лінії
Бабуля в мене відповідальна зразу мені набрала і цього я невитримала і закрила
А сьогодні від тих Єгроші купа пропозицій оформити наступну позику з знишкою -75%
Питання нашо так кошмарити а потім знижки давати
І так сьогодні я попрощалася ще з декількома МФО
На загальну суму 24тис
Заплатила так як і писало в кабінетах в деяких ще не вийшла на просрочку
Звідки гроші взяла????
Розказала мамі
Відчуваю ,що скоро поїду закордон відробляти
P.S. мама без грошей нелишилася , так на всякий випадок розказую
Отож зробила я для себе великий висновок, що коли зявляються проблеми потрібно завжди ділитися з рідними , а вони або поможуть або підтримають морально

Останнє редагування:
Віра13, а тепер задумайтесь,якби раніше в мами попросили,а не в мфо полізли,скільки б зберегли грошей.
Досвід гарний.

Віра13, а тепер задумайтесь,якби раніше в мами попросили,а не в мфо полізли,скільки б зберегли грошей.
Досвід гарний.
Це точно
Я зараз дуже жалію що колись нерозказала про все мамі вона вже б давно мені допомогла з цими МФО розібратися коли ще сума була набагато менша

Наразі хочеться сказати що якби не цей форум я б зійшла з розуму. Я неперебільшую. Бо тутя зрозуміла що не одна така і що проблем які неверішуються небуває, можуть одні скорше ,а другі пізніше , але всеодно завжди в кінці є жирна крапка.
Хочеться всім напередодні великого свята Пасхи побажати як колись якийсь ведучий з прогнозу погоди "Нехай проблеми та незгоди , не роблять Вам в житті погоди "
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Ей, текст прихований

Назад
Угорі