Щоденник В мене купа боргів в мфо і банках

• Автор теми Автор теми Віра13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 225
  • Перегляди Перегляди 7K
Історія стає все цікавішою :попкорн:
А Так можливо щоб йти в мінус карта на його ім'я я сумніваюся що в них зось вийде
у тата може бути сюрприз коли прийде зп, а мфо знiме
ЗП в нього аж на наступний місяць до то часу я думаю що встигне перевипустити карту

А Так можливо щоб йти в мінус карта на його ім'я я сумніваюся що в них зось вийде
Якби не було можливо, вам би не писали.
В мене особисто заганяли дебетову карту на якій не було коштів.

Історія стає все цікавішою :попкорн:
О це точно
Я вже забула коли останій раз так багато писала
Маю надію зо все владнається і тато без грошей нелишиться?
Якби не було можливо, вам би не писали.
В мене особисто заганяли дебетову карту на якій не було коштів.
І до якої суми в мінус можуть догнати
да, проверьте. потом сообщите о папиной реакции
О Я вже уявляю його реакцію мала бути зарплата а її нема
В нього точно буде шок
Хоча я йому розказала за свої борги

Не можу сказати наскільки неадекватною може виявитись та система, що керує дозволом овердрафту.
По форуму зустрічав на декілька тисяч.
Я думаю тато мені простить тих пару тисяч якщо вони покриють мій борг , а я пізніше йому віддам

Я думаю тато мені простить тих пару тисяч якщо вони покриють мій борг , а я пізніше йому віддам
може бути не пару, тому вам і радили перевипустити іншу карту татові, а цю закрити.

може бути не пару, тому вам і радили перевипустити іншу карту татові, а цю закрити.
Я розумію просто він живе в селі і там працює зараз кожен день він точно неможе перевипустити карту цього тижня

Я розумію просто він живе в селі і там працює зараз кожен день він точно неможе перевипустити карту цього тижня
То заблокуйте хоча б. ЗП зможе отримати. Вхідні операції будуть доступні, а от вихідні транзакції заборонені.

В якому мфо світили ,те і буде списувати всю суму,яку вони вам нарахують.І це може бути не пару тисяч.В мене намагались 7000 списати зразу.Згадуйте де світили батька картку,будете хоч приблизно знати скільки можуть з карти вкрасти.

Доброго дня
Мені 29 років
Я за остані два роки набрала дуже багато кредитів одним перекливала другий
На сьогоднішній день сума боргів перевалила за 150 тис грн
Мені страшно
Я пів року назат стала вдовою в мене двоє дітей що мені робити
До певного часу все йшло добре не було просрочок ,а тепер в мене вже пару просрочок в мфо і в банках
Я непрацюю тому що в декреті
Мені дуже страшно
Порадьте хоч щось
В мене було 17 МФО,заліз в боргову яму з їхніми пролонгаціями, зараз 13!На форумі не так давно,але прочитав багато цікавого!Дід каже речі!Спочатку треба закрити малі суми,якщо є можливість!За місяць закрив 4 шараги:тенго,милоан,кешпойнт і смартивей!Працюю далі!Кешпойнт це просто була комедія,закрив за тіло,за день дзвонив їм більше 40 разів і я їх дістав?Там тіло було 3к!Так буде с кожним)Збираю на тіло і влаштовую їм терор?Тепер ціль 1 МФО на місяць!Не переплачуйте цим покидьками!Бережіть себе і дітей!Це головне!

То заблокуйте хоча б. ЗП зможе отримати. Вхідні операції будуть доступні, а от вихідні транзакції заборонені.
Так і зроблю
В якому мфо світили ,те і буде списувати всю суму,яку вони вам нарахують.І це може бути не пару тисяч.В мене намагались 7000 списати зразу.Згадуйте де світили батька картку,будете хоч приблизно знати скільки можуть з карти вкрасти.
Якби я пам'ятала, з тими МФО я вже забула як воно називалося де я нею платила

Назад
Угорі