В кредитному договорі без моєї згоди вказали мій номер телефону як контактної особи

• Автор теми Автор теми 18nadezhda06
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K

18nadezhda06

Форумчанин
Дописи
39
Реакції
11
Бали
1765
18nadezhda06 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Якщо мій номер вказали у договорі, як номер контактної особи, без мого відома. Куди мені звертатись, та яке покарання буде для тієї людини? Перила весь інтернет, але толком нічого із прочитаного не зрозуміла. Тому і звертаюсь сюди

Якщо мій номер вказали у договорі, як номер контактної особи, без мого відома. Куди мені звертатись, та яке покарання буде для тієї людини? Перила весь інтернет, але толком нічого із прочитаного не зрозуміла. Тому і звертаюсь сюди
А Вы уверены, что номер точно указали? А то эти засранцы которые шараги называются всем кому звонят, говорят что их контактными указали!!

Ви ж розумієте, що Ваш номер могли і не вказувати, а шарага сама десь його відкопала(через соц мережі наприклад)!

В даному випадку з'ясуйте , інтереси якої фінансової установи вони представляють, і якого боржника розшукують. Напишіть заяву до фінансової установи про те, що по цьому кредиту ваш телефон був використаний в шахрайських цілях. Направте цю заяву до фінансової установи
Колектори дзвонять вам по кредиту людини, з якою ви не знаходитеся у споріднених відносинах (сусіди, знайомі, колеги по роботі і так далі). В даному випадку ви нічим не зобов'язані позичальникові і не несете ніяких зобов'язань по його кредиту. Найчастіше це спосіб, вживаний колекторами, щоб психологічно вплинути на самого недобросовісного боржника, розголосивши його недобросовісні дії з погашення боргу.

А Вы уверены, что номер точно указали? А то эти засранцы которые шараги называются всем кому звонят, говорят что их контактными указали!!
Я звонила тому человеку, у кого я контактна особа, он мне сказал что ему продиктовали мой номер и спросили знает ли он меня, сказал что работаем вместе, а потом в ЛК я светилась как контактное лицо.

18nadezhda06, я свою колегу ніде не вказувала,а їй дзвонять і кажуть ,що я указала поручителем,і директорку,а їй більше всіх дзвонять,кажуть я дала номер телефону

Я звонила тому человеку, у кого я контактна особа, он мне сказал что ему продиктовали мой номер и спросили знает ли он меня, сказал что работаем вместе, а потом в ЛК я светилась как контактное лицо.
А, так эти тварюки ещё и человеку сами предложили Вас как контактную?????

Хто йому продиктував Ваш номер? Так виходить, що працівники шараги самі йому вказали ваш номер, ще й перепитала чи знає він Вас?

По вашему этого человека должны наказать ?

В даному випадку з'ясуйте , інтереси якої фінансової установи вони представляють, і якого боржника розшукують. Напишіть заяву до фінансової установи про те, що по цьому кредиту ваш телефон був використаний в шахрайських цілях. Направте цю заяву до фінансової установи
Колектори дзвонять вам по кредиту людини, з якою ви не знаходитеся у споріднених відносинах (сусіди, знайомі, колеги по роботі і так далі). В даному випадку ви нічим не зобов'язані позичальникові і не несете ніяких зобов'язань по його кредиту. Найчастіше це спосіб, вживаний колекторами, щоб психологічно вплинути на самого недобросовісного боржника, розголосивши його недобросовісні дії з погашення боргу.
А, так эти тварюки ещё и человеку сами предложили Вас как контактную?????
Як він мені пояснив, що його попросили дати номер контактної особи, він сказав що передзвонить знайомим хто погодиться, тоді передзвонить їм. Потім йому позвонили з шараги (кашинський) і запитали, чи знає він мене, він сказав що знає і все. Потім зайшов в особистий кабінет а там я як контактна. Може то через те що я також у них брала кредит і в них є мої данні?
По вашему этого человека должны наказать ?
Не знаю, ну просто не приятно, что без моего ведома все произошло. У меня тоже есть просрочки в мфо, но я указывала везде свой левый номер, чтобы никого из окружения не трогали.

пишите на него в полицию и обязательно в прокуратуру!надо наказать этого безсоветного подлеца :sarcastic:

Як він мені пояснив, що його попросили дати номер контактної особи, він сказав що передзвонить знайомим хто погодиться, тоді передзвонить їм. Потім йому позвонили з шараги (кашинський) і запитали, чи знає він мене, він сказав що знає і все. Потім зайшов в особистий кабінет а там я як контактна. Може то через те що я також у них брала кредит і в них є мої данні?

Не знаю, ну просто не приятно, что без моего ведома все произошло. У меня тоже есть просрочки в мфо, но я указывала везде свой левый номер, чтобы никого из окружения не трогали.
Я тоже свой левый. Но они будут искать номера всех ,родственников ,знакомых, давних знакомых и т.д... а не звонить только на те что указаны

Яке нафік покарання? Ви ж самі маєте мфо і якщо ви ще досі не зрозуміли то і у вашому випадку зможуть когось контактним зробити.

найкращий вірант - подати позов в ЄСПЛ.
тут однозначно порушення ст.6 Конвенції.
в кращому випадку- умовним строком відбудеться цей негідник!

Да даже если б и состояла в родственных связях, это не даёт право МФОшкам звонить кому-то, кроме должника.

Нужно шараги наказывать, а не как Вы говорите этого человека!!!! Если у Вас есть кредиты и у Вас (я Вам этого не желаю), но не дай Бог пойдут просрочки, Вы тогда поймёте кому эти все помойки могут звонить и доставать и не важно какие телефоны Вы указывали как контактные!!! У этих твapeй нет пределов. И даже если б этот "плохой" человек не подтвердил, что Вы знакомы, то не факт, что через какое-то время Вас всё равно б не доставали, так как Вы знакомы!!! Просто не общайтесь с ними или говорите, что не знаете такого. Мне кажется, что это будет правильно, а не думать как наказать человека, который взял кредит и с
их сумосшедшими % не может его вернуть!

Назад
Угорі