общайтесь с банком. показывайте постановление об открытии ип, в котором указана суммаИнтересно, как действовать в случае, если сумма не указана...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
общайтесь с банком. показывайте постановление об открытии ип, в котором указана суммаИнтересно, как действовать в случае, если сумма не указана...
Спасибо, так и поступлюобщайтесь с банком. показывайте постановление об открытии ип, в котором указана сумма
Ощад не знаю, а приват вони відмовляються розблоковувати, та і не дуже треба, але ж в деяких людей саме в приватні з.п. тож чекаємоА ощад кому разблокировал?
ніякИнтересно, как действовать в случае, если сумма не указана...
А що відповіли у приват?Ощад не знаю, а приват вони відмовляються розблоковувати, та і не дуже треба, але ж в деяких людей саме в приватні з.п. тож чекаємо
А що відповіли у приват?
Щоб звертались до виконавчої служби, це все, без підстав вони не можуть розблокувати рахунок.А що відповіли у приват?
сраные мародеры(((((Щоб звертались до виконавчої служби, це все, без підстав вони не можуть розблокувати рахунок.
Щоб звертались до виконавчої служби, це все, без підстав вони не можуть розблокувати рахунок.
Думаю ніяку додаткову заяву вони не будуть надсилати (все для людей) не банк а жахіття, чому інші банки можуть зняти арешт а приват морозиться?Щойно спілкувалась з ПриватБанк,ось:
Приват?Розблокували
сраные мародеры(((((
им уже на уровне госсударства дали команду, а они...
Сестра залишила заявку на розблокування, але там така ситуація, що навіть не знаю, 23 лютого було ухвалення про забезпечення позову, а 24 самі знаєте. І що буде тепер, в райфазені карту розблокували та всі кошти які були арештовані повернулись, але ж, із з.п. утримали вже 2 рази 20% а це по 5,650 а кредит був узятий ще в далекому 2016 році та достроково виплачений. А тепер отакі чудасії, всі документи є, і про оплату також із заявами із печатями, і ці мародери хочуть ще. І тепер нізащо то карти блокують то 20% знімають, короче веселосраные мародеры(((((
им уже на уровне госсударства дали команду, а они.........
ДаПриват?
ТакЕсть тут кто то кому приват разблокировал?
И ощад тожеДумаю ніяку додаткову заяву вони не будуть надсилати (все для людей) не банк а жахіття, чому інші банки можуть зняти арешт а приват морозиться?
А сможете отправить текст который вы спрашивали у приват?Да
Так
Ощадбанк і приват є державними банками, і тільки у них проблеми з зняттям арешту, дуже цікаво ??А сможете отправить текст который вы спрашивали у приват?
А то у меня специалист дерзкий попался, и утверждает что только после письма исполнительной снимут арест