В каком случае мфо могут закрыть выезд за границу?

• Автор теми Автор теми Вавуся912
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 3K
Добрий вечір. У мене було відкрите виконавче провадження через державного виконавця за борг перед податковою інспекцією( не закрила підприємця, а вони штраф за це намалювали на 23 тисячі?). Після оплати боргу і штрафів, я особисто звернулася до виконавця, щоб він надав підтвердження про закриття провадження, наголосивши при цьому що найближчим часом збираюся виїхати в Польщу на заробітки і чи не буде проблем з моїм виїздом. Яким же було моє здивування, коли через 2 тижні з моменту закриття провадження, Прикордонна служба не захотіла мене випустити з України. Я їм квитанції показувала, що штраф перед податковою сплачено( на щастя я взяла ті квитанції з собою), а вони мені відповіли, що виконавча служба не повідомила їх письмово про закриття провадження і тому вони мене не можуть випустити з країни. Мені тоді допомогли лише сльози і благання, то зрештою вони мене пропустили. Ось такий мій досвід з виконавчим провадженням, хоча повторюсь це не було ВП через кредитні борги.
Сльози та благання як аргумент при спілкуванні з погранцями??
Це щось свіже...
Я тут з Чехіі передачку хочу передать,ну, не зовсім легальну...то може-вами?? поплачете , поплачете-і вас пропустять)))
Офіцер просто отак не буде ризикувать роботою...та й стаття на це діло є...а ви розказуєте про "поплачете"

Назад
Угорі