в каком Мфо можно взять кредит в 18 лет?

• Автор теми Автор теми Просто 5
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 532
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Просто 5

Форумчанин
Дописи
22
Реакції
9
Бали
278
Просто 5 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый вечер, вопрос жизни и смерти, в каком Мфо можно взять кредит в 18 лет ,без официального дохода. Эти деньги нужны до завтра.
Заболела мама нужны дорогие лекарства сейчас. Завтра с утра пришлют деньги и все закрою

Останнє редагування:
Добрый вечер, вопрос жизни и смерти, в каком Мфо можно взять кредит в 18 лет ,без официального дохода. Эти деньги нужны до завтра.
Заболела мама нужны дорогие лекарства сейчас. Завтра с утра пришлют деньги и все закрою
Если всё, что вы написали правда, вам в аптеке при больнице пойдут на встречу и вы сможете оплатить лекарство завтра , когда вам пришлют деньги .

К сожалению в наше время не кто не идёт на уступки
Ну не знаю... может вам аптекарша злая попалась. Вс своё время была в подобной ситуации, к сожалению, то на уступки пошли очень легко.
И ещё одно здесь вам никто не посоветует, где взять. Так что зря, надеетесь на ответ.

Насправді, даст практично будь-яке. Хоча, тут зазвичай такі поради не дають, якщо все так і є, тоді десь де дають перший під 0% (не хейтіть, постійні учасники форуму)

Насправді, даст практично будь-яке. Хоча, тут зазвичай такі поради не дають, якщо все так і є, тоді десь де дають перший під 0% (не хейтіть, постійні учасники форуму)
Не дадуть. В ТС є протермінування.

Просто 5, Ви ж ніби то були за кордоном :rolleyes:
Як в мами справи?

Як в мами справи?
А давно з протермінуваннями не дають? Велика кількість МФО на диво дають з будь-яким кредитним рейтингом та заборгованостями

А давно з протермінуваннями не дають?
В мій час не давали... принаймі "Насправді, даст практично будь-яке" точно не було.
Велика кількість МФО на диво дають з будь-яким кредитним рейтингом та заборгованостями
Не варто перечисляти ще поіменно.

Не закриєте,повірте.

Як в мами справи?
За кордоном хто працює по +- 12 годин ось так(моя донька якій 16-ть,теж працює,паралельно навчається)

Останнє редагування:
Забули з першої ночі логін і пароль? Чи заплутались в історіях?

Я я
Mari.Не заплуталась
Це не моя історія.
Не забула

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі