В чому різниця державного виконавця від приватного?

• Автор теми Автор теми Tsareva
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 1K
В цій системі... тоже все доволі специфічно. Дуже поширене явище коли (умовно) моя рідня працює в колеги.... а її доця в мене, а "відриваються" на "безпородних".

Ні, я народився в лютому.
💦♒ Водолій?🤝🏼

Гарного Вам вечора, бережіть себе Ви класний💦💦💦
Вам також гарного вечора та й взагалі успіхів в усіх починаннях. Буде сумно, або якісь запитання пишіть в особисті. А я поки допрацюю пару "паперів"

Вам також гарного вечора та й взагалі успіхів в усіх починаннях. Буде сумно, або якісь запитання пишіть в особисті. А я поки допрацюю пару "паперів"
Дякуюююю👼🏽 В мене вже вимкнули світло...папери вже не зможу допрацювати 😜

Приватний виконавець від шг наклав арешт на пенсійну картку, виплати переведені на отримання до Укрпошта, що буде далі? Підкажіть будь ласка. Дякую.
Тітушки від юриспруденції
На держслужбовців відкривають ВП?
Так
Я до сих пор жду, и уже не помню сколько, снятия ареста с моей квартиры за 1200 грн. Тоже госисполнитель.
Козацькому роду - нема переводу)
Ахах, во прикол🤣 я тебе пишу в приватные прям сейчас 🤣
Хорошо, когда совет да любовь. Я уже старый, это так, месседж чего-то там потерянного)

Різниця як між Новою Поштою та Укрпоштою.
Мені приватний разблокував картку на 16000 за добу. А у державного як пощастить.
С закриттям ВП теж саме.
Як ви до нього зверталися через електронну пошту чи листом? Можливо є зразок звернення

Як ви до нього зверталися через електронну пошту чи листом? Можливо є зразок звернення
Через електронну пошту.
Ось зразок Заява - Щоб отримати кошти з арештованого рахунку з розмірі 2х мі-них. зароб. плат, подаємо виконавцю заяву. - Історія
Іноді треба підписати електронним підписом

Різниця як між Новою Поштою та Укрпоштою.
Мені приватний разблокував картку на 16000 за добу. А у державного як пощастить.
С закриттям ВП теж саме.
Підкажіть.
А як ви з ним зв'язались.І які документи потрібно.
Не можу знайти зразок заяви

Підкажіть.
А як ви з ним зв'язались.І які документи потрібно.
Не можу знайти зразок заяви
Здається я знайшов його в Єдиному реєстрі боржників по своєму ПІБ, але він світиться і в електронному суді. Написав на email.

Завантажити заяву

Назад
Угорі