Уже рік як в прострочках по кредитах

• Автор теми Автор теми Viruska91
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 3K
Бо прийняли закон,який забороняє.
Как бальзам на душу ваш ответ,уже больше года просрочки,особо не замарачивалась уже,но иногда вспоминала и грустила,дай вам Бог здоровья и мирного неба!???

Всім привіт, уже рік як в прострочці по 11 МФО , сімку змінила, спочатку перші 3 місяці звонили до всіх кого тільки найшли, під час воєнного стану нікого не турбували( принаймі ніхто не казав), ситуація нажаль не змінилась, роботи немає, я мама в дикреті, платити також немає чим їм, зараз мабуть всім важко. Одне тільки хвилює, позавчора на мій новий номер прийшла у вайбер від Є гроші, хвате того що кожен день в думках як не війна то ці кредити, Господи спати нормально неможу, думки тільки про погане, а тепер питання одне після скількох місяців ігнору чи зможуть вони почати знову до всіх звонили, на форумі давно, просто пароль забула до колишньої сторінки, можливо хтось дасть якусь пораду, так ж і з думками можна в дурку попасти( знаю що можливо сама винна в тому що накручую так себе, просто відколи увійшли в поострочках таке відчуття що зараз хтось перестріне, що люди всі дивляться так на мене) люди допоможіть як ви справлялись з цим всім? Так можна здуріти. Написів пока ще не було, постійно себе відстежую.
Як справитись з цим всім?
За год уже должен был выработаться иммунитет:) Вы что?) Это состояние простительно для новичка, входящего в просрочку. Ну и там первые 2-3 недели... и то в мирное время . Ну звонят какие то ид*оты, Вы тут не при чем.. Вы ж уже должны были на своём опыте убедиться, что ничего от их звонков не меняется. Вот от слова совсем...
А сейчас так вообще, не о том надо думать. Это вот вообще самое последние в очереди на осмысления...

Назад
Угорі