Рекомендую Вам направити в кожну шарагу електронний лист слідуючого вмісту:
Шановна компанія !!!
Прошу Вас надіслати мені в письмовій формі, тобто надруковані на папері, з усіма необхідними підписами та мокрими печатками, або в електронній формі з кваліфікованими електронними підписами, кваліфікованими електронними печатками, кваліфікованими електронними позначками часу, слідуючі документи:
1. Копію кредитного договору, з моїм особистим підписом, на основі якого ви висуваєте до мене фінансові претензії.
2. Копію платіжного документу, який підтверджує факт переводу грошових коштів з рахунку вашої компанії на мій особистий рахунок, на суму
кредиту, з усіма банківськими реквізитами та цільовим призначенням платежу.
3. Гарантійний лист, в якому ви відмовляєтесь від будь-яких претензій до мене після сплати коштів.
Документи прошу вислати мені рекомендованим листом через "Укрпошту" на слідуючу адресу: "Ваша адреса", або на мою електронну пошту кваліфікованою реєстрованою електронною доставкою.
Усі подальші переговори я буду вести з вами тільки після отримання вищезазначених документів.
Відмова від надання вищезазначених документів буде розглядатися мною як ознака нікчемності кредитного договору та визнання будь-яких
фінансових вимог до мене фактом вимагання грошових коштів, що є кримінальним злочином згідно ст.189 ККУ. У випадку вчинення проти мене будь-яких незаконих дій я буду негайно звертатися до правоохороних органів.
З повагою ПІП.
І памятайте - доказом отримання Вами кредиту є саме первинний платіжний документ про перерахування на Ваш банківських рахунок коштів із цільовим призначенням платежу (перевід коштів згідно кредитного договору №такий)!!! Згідно ЗУ "Про бухгалтерський облік" це може бути меморіальний ордер або платіжне доручення! І аж ніяк не кредитний договір! А електронний кредитний договір Ви можете підписати тільки кваліфікованим електронним підписом згідно ч.2 ст.17 ЗУ "Про електронні довірчі послуги". Успіхів Вам!!!