Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Уже два постановления про стягнення з заробітної плати))
иск о признании инн такой, что не подлежит исполнению подается либо по месту регистрации ответчика (мфо/банк/фактор и тд) либо по месту исполнения решения
так воевали ,старались этого избежать ,вот что обидно ! а подали те,от кого вообще не ожидали !кстати,еще на почте что-то лежит от онлайн финанс ,даже не знаем кто еще сюрприз приготовил
так воевали ,старались этого избежать ,вот что обидно ! а подали те,от кого вообще не ожидали !кстати,еще на почте что-то лежит от онлайн финанс ,даже не знаем кто еще сюрприз приготовил
Дорогие форумчане и юристы! У меня вопрос если два исполнителя направили на работу постановление о взыскании с зарплаты как предприятие по закону должно им перечислять средства? Каждой твapu по 20% или двадцать процентов на двоих? Горай козел! Два ИНН в один день!)
Ви знаєте, в мене дуже цікава ситуація склалась.В мене хороша знайома 10 років працювала у державній виконавчій службі, і сказала, що 20% максимум,якщо провадження по кредитах,незважаючи на кількість,коли я телефонувала в обласне управління держпраці,то їхня позиція теж - максимум 20%( наслухані за "чорних нотаріусів"), але на роботі керівник з бухгалтер в упор 40% по двох провадження .
Ви знаєте, в мене дуже цікава ситуація склалась.В мене хороша знайома 10 років працювала у державній виконавчій службі, і сказала, що 20% максимум,якщо провадження по кредитах,незважаючи на кількість,коли я телефонувала в обласне управління держпраці,то їхня позиція теж - максимум 20%( наслухані за "чорних нотаріусів"), але на роботі керівник з бухгалтер в упор 40% по двох провадження .
Потому что увы не все компетентны в своей профессии вот такое и чудят, у меня 20% по 2 ВП снимали. В каждой профессии есть проыессионали, а есть горе работники. Как и исполнители, которые тоже утверждают, что ты обязан заплатит и все Инн законы и на все арест накладывают....
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.