Уважаемые форумчане)

• Автор теми Автор теми lily85
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 2K
Доброго вечера всем) Давно не была на форуме, и могу сказать одно: я уже два года "борюсь" с мфо и ничего кроме звонков от всяких недоразвитых д*билов не получаю. Запомите: закон на нашей стороне, и что бы они не делали у вас один выход -только обращаться к юристу, который и подскажет как быть дальше. Всем хорошего вечера)
А юрист підскаже забити,змінити номер,включити режим сніжинки і жити далі!

у мене 22 мфо на загальну суму більше 200тис.грн і це без прострочок, так шо тримаємось і ви не падайте духом
Господи,где Вы их столько нашли,22 ,ужас,тут 8 и за голову берешься

А я якось прорахувала свої сили і стала майже всюди віп.Яке в мене тіло по всіх шарагах,навіть згадувати страшно.Але нічого-життя триває!
В мене теж велике тіло в мфо

Доброго вечера всем) Давно не была на форуме, и могу сказать одно: я уже два года "борюсь" с мфо и ничего кроме звонков от всяких недоразвитых д*билов не получаю. Запомите: закон на нашей стороне, и что бы они не делали у вас один выход -только обращаться к юристу, который и подскажет как быть дальше. Всем хорошего вечера)
А есть такой юрист который порядочный и будет заниматься МФО?.. если есть такой можно контакты его.....Я ищу юриста, но ужн с ног сбилась

А есть такой юрист который порядочный и будет заниматься МФО?.. если есть такой можно контакты его.....Я ищу юриста, но ужн с ног сбилась
Я свого часу ходив до державного(безкоштовного ) юриста . Правда , після даного форуму . Головний сенс нашої розмови - що вона зможе мені допомогти виключно після того , як МФО подадуть на мене в суд , чи якесь дебелятко зробить нн . Звичайно , можна було поістерити листуванням з нацкомом і самими МФО , але враховуючи їх кількість і малий кпд .... Ми зійшлися на тому , що це абсолютно
даремне витрачання часу . Режим сніжинка і все. Розумничка попалась мені , коротше кажучи. І сильні підозри , що вона також читає наш форум)

Назад
Угорі