Утро началось с кредит кассы

• Автор теми Автор теми KarinaS
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 111
  • Перегляди Перегляди 6K
11 месяц просрочка,письма и вот звонки 6 числа были выезд не закрыт,какой то бред

Что за бред вы пишите? Какой запрет выезда?
Мне так каждый день запрещают выезжать!
Кредит касса задалбывает звонками, письмами на електронку, но не более.
[/QUO да запрет виезд за привели раена
Да запрет виезд с раена
:cray::dash1::dash1::dash1:

Да запрет виезд с раена
:cray::dash1::dash1::dash1:
Они вам прислали письмо с так званым "запретом выезда" с района? Каким образом запретили?
м. Київ​
07.01.2020 р.​
ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" готує матеріали для звернення в органи за державним захистом своїх прав за кредитним договором .Це може створити для Вас труднощі при виїзді за межі України, оскільки відповідно до ст.11 Закону України "Про виконавче виробництво" громадянину України може бути відмовлено у виїзді за кордон у випадках, якщо він:
  • ухиляється від виконання зобов'язань, покладених на нього судом - до виконання зобов'язань;
  • є відповідачем в цивільному судочинстві - до винесення ухвали у справі або набрання законної сили рішення суду.
Не погасивши борг, Ви позбавите себе:
  • відпочити з сім'єю на світових курортах, таких як Єгипет, Туреччина, Греція та ін.;
  • поїхати в країни ближнього і далекого зарубіжжя для здобуття освіти або підвищення кваліфікації;
  • відвідати рідних і близьких, які живуть за межами України;
  • відправитись у робоче відрядження.
Якщо ви не хочете допустити появи цих наслідків і не хочете, щоб обмежували Вашу можливість вільно пересуватися, сплатіть заборгованість.

Письма разние от запрета до розиска
Ну и смс разного характера
Да я вас умоляю как они могут запретить ети м*даки.
Кредит квас наверное самое безобидние

Письма разние от запрета до розиска
Ну и смс разного характера
Да я вас умоляю как они могут запретить ети м*даки.
Зачем вы тогда пишете, что они вам запретили? Если и так знает, что это бред?

Такий лист прислали? Мені таке кожен день шлють)
В КредитКасі працюють самі фантастичні фантасти з усіх, які є... Їхні погрози, не те що не аргументовані, частіше всього, вони переходять границі здорового глузду...
Заборона виїзду з країни, блокування рахунків, звернення в соціальні служби ( з метою позбавлення батьківських прав), унеможливлення отримання субсидії, звернення до батьків (з ціллю забов'язати їх виплатити борг), дзвінки сусідям, заява в поліцію- це короткий список того брєду, який я чула від них...

В КредитКасі працюють самі фантастичні фантасти з усіх, які є... Їхні погрози, не те що не аргументовані, частіше всього, вони переходять границі здорового глузду...
Заборона виїзду з країни, блокування рахунків, звернення в соціальні служби ( з метою позбавлення батьківських прав), унеможливлення отримання субсидії, звернення до батьків (з ціллю забов'язати їх виплатити борг), дзвінки сусідям, заява в поліцію- це короткий список того брєду, який я чула від них...
Ну они особо не трогают. По крайней мере у меня. Звонки только мне и брату моего мужа. И их фантазии в виде смс и писем на электронную почту )

Они вам прислали письмо с так званым "запретом выезда" с района? Каким образом запретили?
м. Київ​
07.01.2020 р.​
ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" готує матеріали для звернення в органи за державним захистом своїх прав за кредитним договором .Це може створити для Вас труднощі при виїзді за межі України, оскільки відповідно до ст.11 Закону України "Про виконавче виробництво" громадянину України може бути відмовлено у виїзді за кордон у випадках, якщо він:
  • ухиляється від виконання зобов'язань, покладених на нього судом - до виконання зобов'язань;
  • є відповідачем в цивільному судочинстві - до винесення ухвали у справі або набрання законної сили рішення суду.
Не погасивши борг, Ви позбавите себе:
  • відпочити з сім'єю на світових курортах, таких як Єгипет, Туреччина, Греція та ін.;
  • поїхати в країни ближнього і далекого зарубіжжя для здобуття освіти або підвищення кваліфікації;
  • відвідати рідних і близьких, які живуть за межами України;
  • відправитись у робоче відрядження.
Якщо ви не хочете допустити появи цих наслідків і не хочете, щоб обмежували Вашу можливість вільно пересуватися, сплатіть заборгованість.
Интересно они сами хоть раз читали что присылают. Ну я вот не совсем законно одаренная, но мне смешно очень. Так бы и написали приедем обмежем вильно пересуватись методом связки ног бантиком.
Чуть не по теме, но фантасты в кредит кассе отдыхают. Вот настоящие фантасты в кредит кафе. На днях мне прислали что включат меня в реэстр шахраив. Вот люди работают даже реэстры создают для себя. Фантастика

Останнє редагування:
А кто знает с какими каллами они работают, а то я как то брал отдавал, все вроде путем. А тут перед очередным закрытием звонит звонилка, мол будете пролонгировать или закрывать, я сказал закрывать. Закрыл, думаю возьму еще немного, а тут бац и отказали

А кто знает с какими каллами они работают, а то я как то брал отдавал, все вроде путем. А тут перед очередным закрытием звонит звонилка, мол будете пролонгировать или закрывать, я сказал закрывать. Закрыл, думаю возьму еще немного, а тут бац и отказали
они вас на этот раз переиграли

Кредит Касса, могут в суд подать?

Вкладення

• Screenshot_2020-01-15-09-58-51-910_com.android.email.webp
    Screenshot_2020-01-15-09-58-51-910_com.android.email.webp
    49.8 Кб · Перегляди: 72
А мне сегодня прислали смс,что передали делал в департамент досудового стягненя укркредитфинанс.Чего ждать или очередная пугалка?

2дня просрочки
Уже пошли угрозы
Ждите звонков дальше и ваши близкие тоже
забейте на них!!!! больше года просрочка после письма в нацком вот такая картина в кабинете, хотя в ответе регулятор написал что они молодцы и у них все верно! для себя решила-оплатила и переплатила

Вкладення

• Кредиткасса.webp
    Кредиткасса.webp
    70.4 Кб · Перегляди: 71
Назад
Угорі