Успокойтесь. Почитайте договор

• Автор теми Автор теми Должник
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 382
  • Перегляди Перегляди 58K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А она её засветила в мфо? или нет?

У меня карта чистая. Нигде не светила.
Ну тоді можна користуватись , у мене ПБ була , постійно намагались зняти , один раз , чи два , вже не памятаю ,150 зняли , але я заблокувала... А зараз користуюсь від Ощаду

Приват 100% .Я ввечері зробив перевод з своєї картки на нормальну суму то зранку вже відбитий на всю голову з швидко гроші дзвонив і казав мені,що я говорю що немаю грошей на оплату кредиту, а сам мол переводи роблю по своїй картці на немалі суми...я був в шоці звідки вони знають...?!але тут все ясно вони всі між собою пов,язані...!

У меня алекскредит так снял 6600 грн за две минуты 10 транзакций. На карте некоторое время был баланс 0, вечером поздно сделали перевод, рано утром все сняли((((

У меня алекскредит так снял 6600 грн за две минуты 10 транзакций. На карте некоторое время был баланс 0, вечером поздно сделали перевод, рано утром все сняли((((
cyku. У мужа креди ап 2000 сняли, пи*дюки

У меня сегодня два раза пытались снять по 1502 грн и пять раз по 50 . Думаю заблокирован карту.

У меня сегодня два раза пытались снять по 1502 грн и пять раз по 50 . Думаю заблокирован карту.
Я перевыпускал карту + открыл в привате виртуальную интернет карту. Проблем нет

мега гроши

спросил у меня что я собираюсь делать,я ему сказал что розберусь с деньгами,буду просить рестуктурирацию

от сс лон там повеселее)))овца звонила,у нее 3 класа церковно приходской,и такое чувство что она заключенных обслуживала)

Всім привіт в мене 16 мфо тільки з алекс кредіт домовилась ніхто не іде на уступки підскажіть що робити написала в нацком відповіді 0 скажіть як ви домовлялися з ними і з ким можна реально домовитися просрочки більше 2 місяців?????

Всім привіт в мене 16 мфо тільки з алекс кредіт домовилась ніхто не іде на уступки підскажіть що робити написала в нацком відповіді 0 скажіть як ви домовлялися з ними і з ким можна реально домовитися просрочки більше 2 місяців?????
У каждого своя история, уделите время форуму, почитайте. Одной таблетки нет, как по мне(((

У каждого своя история, уделите время форуму, почитайте. Одной таблетки нет, как по мне(((
Всім привіт може не по темі прийшли повістки суд і чесно незнаю від кого тілбки назви організацій невідомі може хтось знає хто це "ФК"ФІНАНС ІННОВАЦІЯ" та "Київська торгово-інвестиційна компанія"

yulya29, это монетка

yulya29, вторую не слышала никогда,а первая это монетка

Всім привіт може не по темі прийшли повістки суд і чесно незнаю від кого тілбки назви організацій невідомі може хтось знає хто це "ФК"ФІНАНС ІННОВАЦІЯ" та "Київська торгово-інвестиційна компанія"
Повестка настоящая?

www.loany.com.ua
это вторая орг

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі