Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12218
- Реакції
- 16861
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ага ,щасДоля у тебе така
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ага ,щасДоля у тебе така
Шо я дізналася, що виходить у нас була офіційна частина і неофіційна, офіційною частиною з нами розрахувалися ще в жовтні, а 13 числа що скинули, була неофіційна частина і з неї вимагають цей штраф. ..то може податкова їми вже займеться?, бо в пенсійний та по ок5 фіксується сума меньша ніж повна розрахунковаАга ,щас
Потроху починає доходити. Пригрозіть,що накатаєте заяву в податкову і їм буде непереливкиШо я дізналася, що виходить у нас була офіційна частина і неофіційна, офіційною частиною з нами розрахувалися ще в жовтні, а 13 числа що скинули, була неофіційна частина і з неї вимагають цей штраф. ..то може податкова їми вже займеться?, бо в пенсійний та по ок5 фіксується сума меньша ніж повна розрахункова
Щоб Ви просто чули , з чого починалось. Перше почав спочатку казати що зробить репутацію , що типо ніхто більше на роботу не візьме. Потім вирішив перелопатити документи знайшов мат відповідальність підписану і акт ревізії ( який до речі їх внутрішній документ в 1 екземплярі, мені на руки не давали такий примірник) ,звідки я можу знати за що штраф ,чи дійсно я приймала той телефон чи ні, і чи дійсно по ньому штраф обьективний..і почав мене доказувати що піде до суду. А звільнена я як 18 жовтня.. місяць не могли порахувати правильно зарплату?причому неоподатковану бонусну частину, вона скидалася на іншу картку. А офіційна частина на картку приватЯ б такому бувшому поліцейському-адвокату порадив взяти за щоку дещо. Батько був в подібній ситуації, років з 5 тому, але коли він у відповідь почав погрожувати податковою, то ще й навпаки ще докинули кошти за невикористані відпустки.
З чим він піде до суду, якщо документ "внутрішній"? Це ви працювали саме оцінщиком в ломбарді?Потім вирішив перелопатити документи знайшов мат відповідальність підписану і акт ревізії ( який до речі їх внутрішній документ в 1 екземплярі, мені на руки не давали такий примірник) ,звідки я можу знати за що штраф ,чи дійсно я приймала той телефон чи ні, і чи дійсно по ньому штраф обьективний..і почав мене доказувати що піде до суду.
Так оцінщикомЗ чим він піде до суду, якщо документ "внутрішній"? Це ви працювали саме оцінщиком в ломбарді?
Та забийте просто і заблокуйте. Перед цим можете справді пригрозити податковою. І нагадати за неоплачені лікарняні.Шо я дізналася, що виходить у нас була офіційна частина і неофіційна, офіційною частиною з нами розрахувалися ще в жовтні, а 13 числа що скинули, була неофіційна частина і з неї вимагають цей штраф. ..то може податкова їми вже займеться?, бо в пенсійний та по ок5 фіксується сума меньша ніж повна розрахункова
Доброго дня, значить після того як я аргументувала ,що немає лікарняних та що в них самих не все так прозоро. Почали дзвонити невідомі номери, запитувати типу по объяві з ОЛХ, а потім з питанням де Ви працювали? Я так одній вчора сказала ,де і що ,так зразу питання ,А вони дійсно не розраховують співробітників? Короче ,уволена і ще спокою не дають . Таке враження щось риють на мене ,за що зацепитися можнаВам ще привести доказів ? Що то працююча схема ? А Ви наступного разу просто скажіть що чоловік приїздить у відпустку ,і сказав що знайде його !)) Напишете чим закінчилосьдосить боятись нахаб