Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А Ви уточняли по телефону чи прийняте звернення ?.Вхідний номер вони кажуть ,якщо все гаразд.Написала через урядовий центр в нацком ще 19 січня відповіді немає. В кого щось подібне було?
Да что то с ответами они туплят. Я еще 10 Января написал до сих пор нет ответа. Наверное Нацком решает что делать с мфо: кто занес им денюжку дают ответ на их пользу, кто не дал денюжку ответ на пользу должника. А так как были праздники еще не наладился прочес заноса денег вот и тормозят с ответами, ожидают кто и как им заплатит.Написала через урядовий центр в нацком ще 19 січня відповіді немає. В кого щось подібне було?
Як Ви відправляли ?Вони тільки електронні звернення розглядають ,так мені відповіли ,коли я телефонувала ,бо сама одне відправила на пошту ,от воно і не прийняте .Да что то с ответами они туплят. Я еще 10 Января написал до сих пор нет ответа. Наверное Нацком решает что делать с мфо: кто занес им денюжку дают ответ на их пользу, кто не дал денюжку ответ на пользу должника. А так как были праздники еще не наладился прочес заноса денег вот и тормозят с ответами, ожидают кто и как им заплатит.
Одно электронно через сайт Урядовий контактний центр » , другое на адрес заказным письмом. Ответов еще нет(((Як Ви відправляли ?Вони тільки електронні звернення розглядають ,так мені відповіли ,коли я телефонувала ,бо сама одне відправила на пошту ,от воно і не прийняте .
Дивно .Я зразу після реєстрації переглянула ,що все підтверджено .Нацком мені через 30 днів відповідь надіслав .Але повторюсь я писала не через урядовий контакт цент .Туди я окремо зверталась .Одно электронно через сайт Урядовий контактний центр » , другое на адрес заказным письмом. Ответов еще нет(((
Вот и сам удивляюсь( Странно.Дивно .Я зразу після реєстрації переглянула ,що все підтверджено .Нацком мені через 30 днів відповідь надіслав .Але повторюсь я писала не через урядовий контакт цент .Туди я окремо зверталась .
Відправила на сайті звернення пише на розгляді але відповіді немає. Не знаєте через скільки часу можуть дати відповідь?Як Ви відправляли ?Вони тільки електронні звернення розглядають ,так мені відповіли ,коли я телефонувала ,бо сама одне відправила на пошту ,от воно і не прийняте .
А на який номер дзвонили уточнялиДивно .Я зразу після реєстрації переглянула ,що все підтверджено .Нацком мені через 30 днів відповідь надіслав .Але повторюсь я писала не через урядовий контакт цент .Туди я окремо зверталась .
Нацком на сайті номер канцелярії,Набирайте їх ,і вони скажуть чи отримали звернення ,і вхідний номер назвуть ,по якому зможете дізнаватись як просувається справа.Відправила на сайті звернення пише на розгляді але відповіді немає. Не знаєте через скільки часу можуть дати відповідь?
А на який номер дзвонили уточняли