Урядова гаряча лінія. Дзвоніть обов"язково!

• Автор теми Автор теми Швидко нах.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 801
  • Перегляди Перегляди 91K
и мне номерок пожалуйста
И мне!!!
Post automatically merged:

На предыдущей странице, есть пример письма, посмотрите)если не получится скачать, напишите свою почту, я вам скину.
[email protected] скиньте мне, пожалуйста!

Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
Целиком с Вами согласна! Благоларю за поддержку, а другого выхода нет. Их нечеловеческие действия просто зашкаливают. Да, дали кредит, спасибо, но будте людьми, дайте возможность рассчитаться, а не насчитывайте безумные проценты, загоняя людей в кабалу! Бесит другое- приходят предложения взять новый кредит, перекредитоваться, вам доступен кредит...и.тд!

Це вони вміють, вже зовсім охреніли, мають людей за дєрьмо, думають шо їм все можна. Вже й на маленьких дітей колажі роблять.
Я скоро скину номер Вайбера, щоб не підставляти форум, там зроблю групу, пора обєднуватись і перти. Куди перти в групі домовимось. Народ велика сила, пора цю купку гандонів рвати.
Меня тоже туда добавте пожалуйста! Я - в доле!??????

Це вони вміють, вже зовсім охреніли, мають людей за дєрьмо, думають шо їм все можна. Вже й на маленьких дітей колажі роблять.
Я скоро скину номер Вайбера, щоб не підставляти форум, там зроблю групу, пора обєднуватись і перти. Куди перти в групі домовимось. Народ велика сила, пора цю купку гандонів рвати.
Я тоже с Вами!!!)))

Я звонила вчера и оставила жалобу на Швидко гроши. Сегодня еще больше стали задалбывать звонками и ржать, что, мол, помогла тебе твоя полиция?
Фууу
Вот мpaзu. Скажите, что полиция не поможет, а прокуратура и суд помогут. И вообще, пора их в ответку задалбывать

И что это значит? где можно почитать изменения которые они внесли?И какие это одинаковые правила для банковских учереждений и не банковских?
Поддержите лучше законопроект 2133

Лучше поддержать законопроект 2133. Он про коллекторскую деятельность в частности

Я військовослужбовець з 09.04.2019 відповідно до закону про соціальний та правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей відповідно до цього закону мені відсотки за користування кредитом не нараховуються. 02.09.2019 року я звернувся до відділення альфа банк з формою 5 та заєвою про зупининня нарахування відсотків та повернення раніше сплачених відсотків( з 09.04.2019) у тіло кредиту. Зупинили відсотки мені одразу, а повернути раніше сплачені відсотки відмовлялися аргоментували це тим що вони приватний банк і вони це не забовязані робити. Після того полетіли в мою сторону погрози і так далі... Подзвонив я на 1545 вони записали моє звернення і вуаля прийшла смс що передали моє звернення до НБУ і не пройшов як два дні і всі раніше сплачені відсотки повернути. Так що звоніть не соромтеся дійсно допомагає
Скажите,в заявлении надо писать о возврате процентов,которые были насчитаны раньше? Мне просто в банке дали уже распечатанную заяву и там только фраза про припинення нарахування відсотків.Надо сново идти в банк и самой писать о возврате процентов?

Скажите,в заявлении надо писать о возврате процентов,которые были насчитаны раньше? Мне просто в банке дали уже распечатанную заяву и там только фраза про припинення нарахування відсотків.Надо сново идти в банк и самой писать о возврате процентов?
Краще написати заяву про повернення відсотків

Краще написати заяву про повернення

Была сегодня в Альфе,справку вернули,не указана дата с какого времени на службе,а военний билет сказали им не нужен,только справка,хотя в военнике стоит печать с датой

Я теж хочу в групу у вайбері

А есть у кого то результат по Кэшбери?этот автомат уже достал...уже и поговорить с ними захотелось...но как ни подниму, то автомат!?
Вони через деякий час (після скарги в Нацкомфінпослуг) пропонують тіло+% за користування, а ще пізніше, навіть тіло. Але дзвінками до всіх підряд за цей період набридають добряче.

Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
А вони не говорять якщо брали кредит, то платіть)

Ещё нет толькочто прочитала и сразу разместила на сайте.

Дубинский написал в фейсбук:
Готовлю завтра на фракцию свои предложения по законодательным инициативам, в которых максимально заинтересованы люди.

Пишите в комментариях.

Останнє редагування:
Можно ещё в финансовый комитет писать. Дубинский Александр в фейсбуке предлагает писать ему о проблемах.
Я писала Дубинскому много раз( не официально,а через соц сети) но эффекта ноль,ни разу не ответил .... Он там играет в политику,ему точно не до наших проблем насущных. Да и вообще я многим депутатам писала но ничего....отреагировал только Мосейчук и Медуница и то они уже не депутаты....

Написал через урядовый контактный центр, расписал все, и за Вайбер, и за смс, и за звонки, а так же за супер большие проценты. Обращение распределили мгновенно в национальную полицию и нацкомфин. Честно говоря, рассчитывал на нацком, но никак не думал что распределят в национальную полицию. Чего ждать от полиции?

Написал через урядовый контактный центр, расписал все, и за Вайбер, и за смс, и за звонки, а так же за супер большие проценты. Обращение распределили мгновенно в национальную полицию и нацкомфин. Честно говоря, рассчитывал на нацком, но никак не думал что распределят в национальную полицию. Чего ждать от полиции?
В моем случае по альфа-банку звонили по номерам, которые я указывала. Там отрецали все, полицейский сказал, что бы перестали требовать что-либо и шли в суд, если есть какие-то проблемы с оплатой. Ко мне позвонил, посочувствовал и сказал звонить, вдруг что.
По готивке тоже передали в полицию, там через месяц ко мне звонили с уголовного розыска именно и спрашивали, не беспокоили ли меня после жалобы.

И в первом, и во втором случае звонилки отстали сразу после жалобы. Хотя мне тоже сначала стало страшно, что это в полицию прям передают.

В моем случае по альфа-банку звонили по номерам, которые я указывала. Там отрецали все, полицейский сказал, что бы перестали требовать что-либо и шли в суд, если есть какие-то проблемы с оплатой. Ко мне позвонил, посочувствовал и сказал звонить, вдруг что.
По готивке тоже передали в полицию, там через месяц ко мне звонили с уголовного розыска именно и спрашивали, не беспокоили ли меня после жалобы.

И в первом, и во втором случае звонилки отстали сразу после жалобы. Хотя мне тоже сначала стало страшно, что это в полицию прям передают.
Ну по сути оно так и есть, левые сим-карты набирают вот и все, ничего не докажешь. Сделали б как в той самой Польше, сим-карта действительна только после регистрации по паспортным данным, моментально бы легче стало...

Назад
Угорі