Урядова гаряча лінія. Дзвоніть обов"язково!

• Автор теми Автор теми Швидко нах.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 801
  • Перегляди Перегляди 91K
Я про Кешберри писала на Урядову линию электронне звернення в воскресенье, кошмарили меня, контактных, работу. Пока мне эти ушл*пки больше не звонят, только смс, но вчера раз пять звонили подруге, которая контакт, но она вполне адекватная, трубку не берет. Если ещё раз эти выродки позвонят, тогда буду звонить на Урядову линию.
О на Кешберри и я бы позвонила

Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.

Сейчас буду звонить с жалобой на ФИНПРОТЕКТ у меня на єтих мудaков много телефонных записей , фото униженные родственники, угроза ребенку ,и многое другое, надо их наказывать!
Post automatically merged:

у меня 25 МФО И Сумма уже под 270 000 (((

[QUOTE = "Швидко нах., Post: 288090, member: 6427"]
Я коли дзвонив, то перед тим Нічого НЕ формуван, мізки не працювала. Ті cyku Зроби коладж на моїх дітей та дружину. Я закіпів, просто закіпів. Почав шукати в інтернеті номера в ген.прокуратуру и натрапів на Ур.гарячу лінію. Незадумуючісь набравши. І НЕ даремно.
Завтра ше на алексів накапати та на укрпозіку. Смороду вроді НЕ чорнять з колаж, но мозок Вже віїлі Багата родичам. Мені НЕ дуже їдять бо я їх ставлю в стійло зразу, но родічів дістають. Доречі, хто з ними стікався напишіть, шо ЦІ дятли могут вікінуті.
[/QUOTE]
яка МФО зробила колажі?

Я тоже с тем же вопросом что им говорить? Я на счёт того, что линия работает я в прошлом году убедилась, только по другому вопросу ( жаль что не знала, что по поводу мфо тоже можно обратиться)
Вы не звонили на горячую линию? Я сегодня позвонила надеюсь поможет. Рассказала всё, за обзвоны за угрозы за террор. Сказали что что помогут прекратить всё это. Дай Бог!

Шановний Адмін прошу закріпити, хай люди знають, що захист таки є.

Обовязково і нічого не пропускайте, розказуйте все, вилийте на калів всьо гімно яке в Вас в душі назбиралось від їхньої благодаті.

І ше я на сторінку президента писав в фс, щей скріни з фотоколажами та погрозами добавив, правда, поки що відповіді не отримав.
Я,якшо треба то й на Трампа напишу,
Тих сук пора ставити на місце. Бо інакше наші діти не будуть мати України.
Оце позиція. Підтримую. Бо часто люди жаліються на неправомірні дію і так далі, а коли розмова доходить до того, що запитуєш, "що ти зробив для свого захисту в законних рамках", виявляється, що "нічого". Механізми захисту у правовому полі різні. Одні - біль єфективні, другі - менш. Треба задіювати декілька, або всі, по ситуації.

Люди Звоните! Чем больше нас будет тем быстрее обратят на наши проблемы внимание. По крайней мере мфо не будет взыскивать долги такими жесткими методами.

Вобщем, хоть я и писала на Урядову линию, Кешберри прололжают кошмарить. Буду звонить сегодня.

Вобщем, хоть я и писала на Урядову линию, Кешберри прололжают кошмарить. Буду звонить сегодня.
Я так поняла на електронные обращения они реагируют не так сильно. Надо только звонить.

Вы не звонили на горячую линию? Я сегодня позвонила надеюсь поможет. Рассказала всё, за обзвоны за угрозы за террор. Сказали что что помогут прекратить всё это. Дай Бог!
Ещё не звонила, но обязательно сегодня позвоню!

Офіс то не те! Я думаю в них окремо дзвонилки сидять! Ось туди цікаво завітати!
У админа на ютуб канале есть как он заходит в такой офис,там их реально много сидит звонарей)

Да звоните пожалуйста все, чем больше мы будим жаловаться туда тем быстрее нас услышат , кто долго стучится тому двери открывают ,всем удачи и хорошего настроения!
хотя настроение уже испорчено с утра!!! (((

ПОДСКАЖИТЕ МФО шлют заказные письма? Ато жена позвонила говорит заказное письмо на почту пришло!

Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
Отличная информация!

Я сьогодні також планую написати на них! Сподіваюсь трошки вони заткнуться. А ось дзвінок зроблю за фінфорс. Інші якось поки тихенько себе поводять

Назад
Угорі