Урядова діє?Цікаво вони хоть щось роблять

• Автор теми Автор теми Ира 89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 1K
Ось я дзвонила на урядову на рахунок колажу розподіл національна поліція і тільки що зайшла, там вже розглянули, відповідь дали роз'яснення цікаво, що мені ніхто нічого не роз'ясняв

Не розібралася відразу прошу вибачення шановні форумчани, ось мій перший результат, що відкрили кримінальне провадження
Вангую, что через некоторое время уголовное производство закроют, за отсутствие доказательной базы, либо состава преступления

Вангую, что через некоторое время уголовное производство закроют, за отсутствие доказательной базы, либо состава преступления
Нехай навіть так, але це хоча б зрушилось від звернення, виклику до слідчого та ось відкриття кримінального провадження,доречі стаття за якою відкрито дуже відповідає дійсності

Вкладення

• Screenshot_2020-04-10-20-00-18-262_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-04-10-20-00-18-262_com.android.chrome.webp
    125.6 Кб · Перегляди: 48
Нехай навіть так, але це хоча б зрушилось від звернення, виклику до слідчого та ось відкриття кримінального провадження,доречі стаття за якою відкрито дуже відповідає дійсності
Статья то соответствует, но вот кого по ней будут привлекать к ответственности? и будут ли вообще

Статья то соответствует, но вот кого по ней будут привлекать к ответственности? и будут ли вообще
Окрім скрінів погроз,номерів що мені писали я скрізь вказувала особу Хлєбнікової Ольги Іванівни
Окрім скрінів погроз,номерів що мені писали я скрізь вказувала особу Хлєбнікової Ольги Іванівни
Тому я думаю, що вони і відкрили кк там як я вказала реальну людину,а не тільки скріни з придуманими номерами

А это кто? могу предположить, что данная особь, даже и сном и духом не предполагает что ее фио используют для таких дел

Ось я дзвонила на урядову на рахунок колажу розподіл національна поліція і тільки що зайшла, там вже розглянули, відповідь дали роз'яснення цікаво, що мені ніхто нічого не роз'ясняв

Не розібралася відразу прошу вибачення шановні форумчани, ось мій перший результат, що відкрили кримінальне провадження
А можно коллаж посмотреть?
И кто знает где сейчас открыты отделения Гроши всим?

Для
А можно коллаж посмотреть?
И кто знает где сейчас открыты отделения Гроши всим?
Для чого він вам ?Колаж на маму не посмію скинути
А она что лично вам из своего номера присылала коллажи, или угрожала по телефону?
Ну вона ж власник, нехай відповідає за своїх працівників

Для

Да это аргумент, а что есть улики что вам звонит или делали коллажи именно работник ее канторы
Для

Да это аргумент, а что есть улики что вам звонит или делали коллажи именно работник ее канторы

Написав ,що за борг в компанії Гроші всім саме так

Доброго всім дня) Скажіть будь ласка, вчора подала скаргу на Вашу готівочку урядову, розподілили в поліцію написано статус "прийнято до розгляду"!! Це значить уже їм прийшло і щось почали робити?)

Не діє! Такой же колл-центр, может по другим вопросам и действует, но что касается мфо - нет.

Назад
Угорі