Хорошо я скину текст что я отправляла, только откорректирую без моих данных и номера договора. Нет я тупо пролонгироаала все это время. Сейчас готовлю тоже по Вашей Готивочка такое же письмо, там у меня тоже пролонгации было пипец сколько и тоже с декабря включила мороз. У меня ещё Швидко гроши есть, там надо думать как написать они хитрожопно делают при пролонгации они типа закрывают договор дают справку, что претензий не имеет и типа снова выдают. Думаю сейчас над ними как доказать свои пролонгации там.
"__" дата року між мною, Ф..І.П, дата народження р.н. ІПН, проживаю за адресою індекс, м. , вул. б. кв. , та ТОВ ПАРТНЕР ФІНАНС" ТМ Кредит кафе договір позики номер договору в розмірі 7000 грн. ( Сім тисяч гривень).Згідно договору я кожні 14 днів робила пролонгації по даному договору. А в грудні 2020 року у мене почалася виникати просрочка по даному договору. В грудні цього ж року на адресу компанії мною було надіслано листа (копія додається), відповідь на яке до теперішнього часу так і не надійшло, чим було порушено ЗУ " Про зверненя громадян". Також у січні 2021 року зі мною зв'язався співробітник даної компанії та з погрозами, а також з розсилкою фото третьої особи, інтимного характеру, яка не має ніякого відношення до даного кредиту, та яка була надіслана на вайбер контактних осіб, а також у фейсбуці, я була змушена зробити пролонгацію на суму 4000 грн. на 14 днів. На сьогодні мною виплачено майже 13 000 гривень ( тринадцять тисяч гривень). Враховуючи, що на данний час я знаходжусь у декретній відпустці за доглядом за дитиною до 3 років і непрацездатна, мій доход складає лише з допомоги на дитину я більше не маю змоги надалі робити пролонгації або закривати. На "__" 2021р, Я вважаю, що я виплатила тіло та відсотки по данному кредиту в повному обсязі. На підставі вищевикладеного, прошу допомогти у вирішенні даного питання, так як їх дії, які вчиняють працівники компанії призводить до створення конфліктних ситуацій в повсякденному житті. Також, Одночасно прошу зобов'язати ТОВ ПАРТНЕР ФІНАНС надати обгрунтовану відповідь на мою адресу, щодо перерахування заборгованості по данному кредиту та виплачених мною відсотків за даним договором. З Повагою,
Надеюсь кому- то тоже поможете)))
С Кредит Кафе Вам Bezcreditov не помогали?
Нет они мне ни чего ещё не помогли, я писала в посте, что если какое- то чудо случиться благодаря им я обязательно напишу. Но на данный момент глухо, отписываться, что подают реестры на выкуп и на этом все. Так, что тут был вопрос что я на них работаю, то нет, а наоборот я просто успела им заплатить за их услуги. Поэтому могу точно сказать помогут они или нет. Но уже 2,5 месяцев глухо и тихо, ах да телефонный страж есть и то просто автоответчик. Поэтому если они мне чем- то помогут, то я напишу отзыв так, что выжидаю, а чего пока не знаю!!!
С Кредит Кафе Вам Bezcreditov не помогали?
Нет они мне ни чего ещё не помогли, я писала в посте, что если какое- то чудо случиться благодаря им я обязательно напишу. Но на данный момент глухо, отписываться, что подают реестры на выкуп и на этом все. Так, что тут был вопрос что я на них работаю, то нет, а наоборот я просто успела им заплатить за их услуги. Поэтому могу точно сказать помогут они или нет. Но уже 2,5 месяцев глухо и тихо, ах да телефонный страж есть и то просто автоответчик. Поэтому если они мне чем- то помогут, то я напишу отзыв так, что выжидаю, а чего пока не знаю!!!
Запрашивали у МФО или НБУ договор и пересчет?
НБУ сами все запрашивали мне они уже расписали перерасчёт.