Ура!!! Победа) Кредит Плюс списал все штрафы, пеню и проценты)

• Автор теми Автор теми Evgeniya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Скиньте буть-ласка зразок листа!

Друзья!!!!!! Победа) Кредит плюс наезжали, но поняв что меня испугом не возьмёшь (мой дядя тоже им дал отпор, когда они позвонили), узнав что я написала в ацком, они очканули и списали вообще все штрафы и %, просят только тело оплатить) Оплачу и забуду) и это победа на 6 день просрочки)))))) Спасибо нашему форуму, спасибо всем вам за советы и информацию!

киньте будь-ласка зразок листа лс

Друзья!!!!!! Победа) Кредит плюс наезжали, но поняв что меня испугом не возьмёшь (мой дядя тоже им дал отпор, когда они позвонили), узнав что я написала в ацком, они очканули и списали вообще все штрафы и %, просят только тело оплатить) Оплачу и забуду) и это победа на 6 день просрочки)))))) Спасибо нашему форуму, спасибо всем вам за советы и информацию!
У Вас было много пролонгаций по ним?

У Вас было много пролонгаций по ним?
ТАк від червня місяця до січня різні оплати були 2000 до 3000

ТАк від червня місяця до січня різні оплати були 2000 до 3000
сьогодні зранку смс що я у маршрутному листі,я написав на вайбер щоб надали договір і оплати що зробив ,що заплачу тільки тоді коли дадуть відповідь із комітету.І мовчок даже не прочитали і на почту теж написав

И мне если не тяжело киньте пример свого письма пожалуйста)

И мне если не тяжело киньте пример свого письма пожалуйста)
Так листа я ще не писав,тільки касе,немаю примірника і договора не маю,плюсу написав щоб вислали поки мовчок

Скиньте як писати??,

Admin, СЛУХАЙТЕ ЯК СЬОГОДНІ ПОВІВ СЕБЕ ПЛЮС ПІСЛЯ МОЄЇ РОЗМОВИ ПРО КОМІТЕТ.Сьогодні позвонили з плюса кажуть чому ви там 15.02 обіцяли що оплатите 3000,я кажу йому романе слухайте мене не оплатив тому що жду відповіді із комфіна я йому три раза це казав він зробив вигляд що не чує,дякую за дзвінок до побачення.через 1 год смс БОРГ 5280 ДОСЯГНУТО ДОМОВЛЕНІСТЬ З ПЛЮСОМ ПО ТАКОМУ ДОГОВОРІ №....ЗА 3100 І НАЯРЮЮТ Я КАЖУ ЩО НЕ МОЖУ РОЗМОВЛЯТИ ПЕРЕЗВОНЮ.вот так тепер заговорили не бійтеся люди їм прямо сказати що написали листа зразу очкують,а ще у п,ятницю казали що за ноги витягнуть)))))ххеее ОПОБЛІКУЙ АДМІН КОМУСЬ ДОПОМОЖЕ

Мене продали.126 днів просрочки.Подзвонили якісь кали і кажуть,що для мене діє акція .Із тіла 2000 просять 3580 ( а борг щось близько 8000).Прошу лист ,хоча б на ел.адресу,чи смс - не дають,кажуть,що 12.02. І на тел. смс і на домашню адресу.Всього цього не було!
Щось мені це все не подобається...Що скажете???

Мене продали.126 днів просрочки.Подзвонили якісь кали і кажуть,що для мене діє акція .Із тіла 2000 просять 3580 ( а борг щось близько 8000).Прошу лист ,хоча б на ел.адресу,чи смс - не дають,кажуть,що 12.02. І на тел. смс і на домашню адресу.Всього цього не було!
Щось мені це все не подобається...Що скажете???
Просіть довідку про закриття, і договір переуступки прав

Кажуть,що вони такого нічого не дають!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі