Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
єто они должні кричать ура)))Всім привіт. Недавно писала про терор збоку кешбері. Алилуя я їх закрила. Вже мінус три кантори. Ше 10.
Так а как закрыли то? Штрафы за просрочки тоже закрыли?Всім привіт. Недавно писала про терор збоку кешбері. Алилуя я їх закрила. Вже мінус три кантори. Ше 10.
Самі вам запропонували?ск прострочка була?Ні. Для мене був якийсь бонус . Дисконт списання. Тіло 3750 накспало 9000 а я заплатила 4200 .
Вони мені сто раз пропонували але я не мала грошей. Але вони мене так дістали що з горем пополам їх закрилаСамі вам запропонували?ск прострочка була?
Ой прострочка дуже довго.Точно не скажу але більше ніж 7 місяцівСамі вам запропонували?ск прострочка була?
Зрозуміла ,дякуюВони мені сто раз пропонували але я не мала грошей. Але вони мене так дістали що з горем пополам їх закрила
Ой прострочка дуже довго.Точно не скажу але більше ніж 7 місяців
Я в своё время из закрыла по списание за тело, но это было давно.Ні. Для мене був якийсь бонус . Дисконт списання. Тіло 3750 накспало 9000 а я заплатила 4200 .
Каждый из нас выбирает свой вариант, у каждого из нас свой так сказать план. Выбор мы делаем сами!Тихо ша, прекратили веселье!!! Какие это конторы кто закрыл? Я знаю только один способ для этого....закрыть могилу плитой и надгробие им в помощь. Вы, как я вижу, нашли другой - лизать зад, стоять раком и платить. Все эти дела, уважаемые, вы могли трусить за пределами форума. Так что не надо сейчас хлопать себя ушами по щекам во все услышание и всех нас убеждать в достижении нирваны.
Не верю....Паниковский не обязан всему верить....
Вітаю! Теж у свій час закрив по дисконту. Розумію вас. удачі!Всім привіт. Недавно писала про терор збоку кешбері. Алилуя я їх закрила. Вже мінус три кантори. Ше 10.
Ні. Для мене був якийсь бонус . Дисконт списання. Тіло 3750 накспало 9000 а я заплатила 4200 .
Тут зависит от человека! Если сам закрыл, то врядь ли влезет, а вот если за него, то опять и опять!Все рівно як закриєте всі, наберете нових, це вже як психологічна болячка.
Ну скорее всего не все охотно будут давать займ и если человек сам заплатил и пережил звонки то окунуться в это болот опять, думаю не захочетВсе рівно як закриєте всі, наберете нових, це вже як психологічна болячка.
Сказал бывший работник примата, впаривавший кредитные продукты населению ??психологічна болячка
Мы всеееее погибнем. Спасайся, кто можееееетттВсе рівно як закриєте всі, наберете нових, це вже як психологічна болячка.
Добрый день. Поздравляю)) контакт адекватного сотрудника есть ? У меня 5 хотят 40.... Пролонги на 6...Ні. Для мене був якийсь бонус . Дисконт списання. Тіло 3750 накспало 9000 а я заплатила 4200 .
Писали на вайбер . Були і неадеквати а я вибрала більш менш нормального чувакаА они как при предлогали смс или по телефону закрыть? или в вайбер писали М?
Думаєте дадуть.?Все рівно як закриєте всі, наберете нових, це вже як психологічна болячка.