Умови закриття банківського рахунку після фінмоніторингу

• Автор теми Автор теми Aidenchik1984
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 53

Aidenchik1984

Читач
Дописи
5
Реакції
1
Бали
3
Aidenchik1984 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір! Таке питання щодо умов банків, заблокували рахунок за фінмоніторінг, доходи не офіційни підтвердити не зміг, зійшлися на тому, що закриваю рахунок, а власні кошти мені віддадуть по реквізитах....прям дуже швидко банк надав заяву на закриття й заповнив сам майже її, підписав Дією) а потім повідомляє підтримка:
"Картка закривається протягом одного робочого дня — після цього провести по ній будь-які операції вже буде неможливо.
Закриття самого рахунку триває до 45 календарних днів. Розуміємо, що це може здаватися довго, однак це вимога платіжної системи мастеркарду, і ми не можемо обійти ці правила( Після закриття рахунку кошти будуть переказано"

Чи це дійсно так, хто знає? Чому так довго чекати на власні кошти і як можна закривати рахунок з активним залишком, а потім переказувати?!

лол
я чот не понимаю ничерта
т.е. по финмону блокнули денег, пользоваться нельзя. Сошлись на закрытии счета и вуаля - можно?)))
Сколько там банков в Украине?)))

лол
я чот не понимаю ничерта
т.е. по финмону блокнули денег, пользоваться нельзя. Сошлись на закрытии счета и вуаля - можно?)))
Да, правильно все поняли, пояснения по поводу происхождения средств не приняли, сошлись на закрытии обслуживании и возврата моих средств по указанным реквизитам, при этом можно сказать сами склоняли меня к этому решению)) меня интересует больше могут ли закрывать счёт и удерживать мои средства так долго 45 дней?! Есть для этого законные основания и можно ли как то ускорить процесс?!

Если ощад - то вполне.
Приват быстро переводил деньги - коллега рассказывал.

лол
я чот не понимаю ничерта
так всі банки якщо тобі блокують карту, при закритті рахунку дають тобі куди залишок відправити, або зняти готівкою у касі

Назад
Угорі