готовтесь тогда еще к одному суду)))Звонил.Сказали,что деньги ушли в счет погашения арестованного счета
Ну Вот....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
готовтесь тогда еще к одному суду)))Звонил.Сказали,что деньги ушли в счет погашения арестованного счета
Ну Вот....
На карті буде мінус до тих пір,поки не назбирається потрібна сума,потім банк автоматично перерахує всю суму за платіжним дорученням Дорошкевич.Вот подскажите мне я ничего не понимаю...Арест зарплатного счета на 17000 грн.Если приходит зарплата оно погашатся будет? Или как?
А это к какому7готовтесь тогда еще к одному суду)))
Відправила.все зависит от того, отправила ли она платежное поручение в банк или нет)))
возврат средств)) какой же ещеА это к какому7
да уже написал ТС, что всю зп ужержали((((Відправила.
У меня частями начало перечислять.Я ж говорю пришла Зп,на следующий день пришла смс переказ коштив з такого рахунка и сумма.На карті буде мінус до тих пір,поки не назбирається потрібна сума,потім банк автоматично перерахує всю суму за платіжним дорученням Дорошкевич.
Гроші поки що на рахунку,просто вони заблоковані.ЗП не останется не надейтесь
В прямом.Счет заблокирован а зарплату сняла вроде как в счет погашения Всю с**а до копейки
Не відправив банк.возврат средств)) какой же еще
да уже написал ТС, что всю зп ужержали((((
как же меня бесит отсутствие комуникации между банками и исполнителем((( это писец какой то
Не може бути.У меня частями начало перечислять.Я ж говорю пришла Зп,на следующий день пришла смс переказ коштив з такого рахунка и сумма.
хз, пишет что смски приходят о переводе средств(((Гроші поки що на рахунку,просто вони заблоковані.
Коли буде вся сума,тоді все перерахують.
Подивіться сьогоднішні виписки і вчорашні.
І так декілька днів.
І побачите,що гроші просто поки що в блоці.
Просто на сьогоднішню дату їх не видно на рахунку.
Не відправив банк.
В мене також Укрсиббанк.
Гроші на рахунку заблокованні.
Ну,якщо в людини 17тис.зарплата зайшла,то може й перерахував банк за платіжним доученням.
Не може бути.
Я Вам кажу,що є на рахунку.Да говорю Вам нет их..28.04 зарахування заробитноi плати,29.04 списання коштив на пiдставi ришеннь уповноваженних державних служб.Получатель Дорошкевич.
Арест на 17000 а зарплата пришла 5000 А вы говорите не может быть.Нет их там.Гроші поки що на рахунку,просто вони заблоковані.
Коли буде вся сума,тоді все перерахують.
Подивіться сьогоднішні виписки і вчорашні.
І так декілька днів.
І побачите,що гроші просто поки що в блоці.
Просто на сьогоднішню дату їх не видно на рахунку.
Не відправив банк.
В мене також Укрсиббанк.
Гроші на рахунку заблокованні.
Ну,якщо в людини 17тис.зарплата зайшла,то може й перерахував банк за платіжним доученням.
Не може бути.
Я Вам одно Вы мне другое.Говорю нет их там.,29.04 списання коштив на пiдставi ришеннь уповноваженних державних служб.Получатель Дорошкевич. А что тогда это??? Это с выпискиЯ Вам кажу,що є на рахунку.
Подивіться сьогоднішню виписку по рахунку.
Вчорашню і завтрашню.
І побачите,що власні кошти на рахунку все таки є.Але на сьогоднішню дату,вони відображаються "0".
Ви телефонували на 729?
Вам видніше.Арест на 17000 а зарплата пришла 5000 А вы говорите не может быть.Нет их там.
Я Вам одно Вы мне другое.Говорю нет их там.,29.04 списання коштив на пiдставi ришеннь уповноваженних державних служб.Получатель Дорошкевич. А что тогда это??? Это с выписки
Такое ощущение будто мне никто не верит.Вам видніше.
Таке відчуття,що Ви крім себе нікого не хочете чути!Такое ощущение будто мне никто не верит.
Таке відчуття,що Ви крім себе нікого не хочете чути!
[/QUOTE А я при чем? Я Вам говорю что у меня реально деньги списали,а вы мне не верите
Я и без Вас знаю что мне делать..Вірю...Далі,що хочете почути?
Яка Дорошкевич погана?
В суд ідіть напис зносьте,потім на повернення коштів.
если все знаете, для чего тему создали с прозьбой подсказать?Я и без Вас знаю что мне делать..
Я за Вас рада,а я коли знаю,людям підсказую,коли не знаю,сідаю і читаю,ті теми,які є і там запитую,якщо щось цікавить.Я и без Вас знаю что мне делать..
Что бы подсказали.Так Вам блд одно говоришь а Вы как будто не слышите..если все знаете, для чего тему создали с прозьбой подсказать?