Укрсиб і прострочка

• Автор теми Автор теми Dark_magic
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 1K

Dark_magic

✩ Premium ✩
Дописи
2912
Реакції
3010
Бали
5480
Dark_magic не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт! Маю готівковий кредит у них. Зі серпня погашала вчасно. Тепер так не вийде. Як вони себе ведуть при прострочці? Дістають контактних?

Mariana9720, в мого чоловіка в укрсіб кредит та шопінгкарта,за 2 місяці мені дзвонили раз,просили передати номер телефону,дзвонять йому та на роботу,не часто,пишуть смс,

Звонят не часто. На карту Шоппинг не оформляют реструктуризацию. На другие не знаю. Контактных задолбали. Написала на них жалобу в НБУ

В период карантина вроде можно, я оформила в Альфе на карту, может и в Укр сибе дают,попробуйте, если хотите конечно

Брала рассрочку в укрсиб банке, на сумму 13к, сначала платила, все нормально было, и осталось оплатить 8к, а ежемесячные вносить не могу, ну соответственно пошла просрочка там 1500 грн долга и прислали вот это сообщение, чего ожидать?
Брала рассрочку в укрсиб банке, на сумму 13к, сначала платила, все нормально было, и осталось оплатить 8к, а ежемесячные вносить не могу, ну соответственно пошла просрочка там 1500 грн долга и прислали вот это сообщение, чего ожидать?

Вкладення

• Screenshot_20200619-091910.webp
    Screenshot_20200619-091910.webp
    132.4 Кб · Перегляди: 49
Назад
Угорі