Укрсіббанк продав кредит якимось колекторам

Дописи
31
Реакції
6
Бали
283
ОлександраПроиасовицька не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. В укрсіб був кредит на майже 13 тисяч. Нажаль проблеми з роботою, прострочення. Сьогодні вже показує в банку що по кредиту 0, одже його продали як я розумію
Підкажіть, що чекати від колекторів? Як з ними розмовляти? Чи будуть дзвонити рідним?

Доброго дня. В укрсіб був кредит на майже 13 тисяч. Нажаль проблеми з роботою, прострочення. Сьогодні вже показує в банку що по кредиту 0, одже його продали як я розумію
Підкажіть, що чекати від колекторів? Як з ними розмовляти? Чи будуть дзвонити рідним?
а кому продали?

та особливо нічого не зміниться, по суті немає різниці кому там передають і продають, такі ж самі ****** будуть дзвонити

чи будуть дзвонити рідним? та кожна контора може, щоб знати конкретніше то треба мати інформацію про те кому продали

та особливо нічого не зміниться, по суті немає різниці кому там передають і продають, такі ж самі ****** будуть дзвонити

чи будуть дзвонити рідним? та кожна контора може, щоб знати конкретніше то треба мати інформацію про те кому продали
Поки мені не дзвонили, та ніяких смс не було, тому не знаю

Если планируете отдавать, то позвоните им сами или напишите, всё узнаете. Или же зайдите в УБКИ и посмотрите кому продали, если продали
Цікаво, там пише що все же укрсиб, але в самому банку вже немає цього кредиту

Оновлюю. Продали якомусь Суперіум. Хтось з ними стикався? Номер не відповідає

Вкладення

• Screenshot_2025-09-15-14-50-43-939_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2025-09-15-14-50-43-939_com.google.android.apps.messaging.webp
    84.8 Кб · Перегляди: 34
І як вони себе поводять?
Названиваю по несколько раз на день. Чаще всего это телефонограмма о задолженности. третим лицам звонят, если долго игнорируете их звонки. Лично я смогла договориться о списании части долга, и разбить остаток на 2 платежа по гар.листу.

Названиваю по несколько раз на день. Чаще всего это телефонограмма о задолженности. третим лицам звонят, если долго игнорируете их звонки. Лично я смогла договориться о списании части долга, и разбить остаток на 2 платежа по гар.листу.
А який розмір вашого боргу, якщо не секрет?

А в мене майже 13... Вони вам самі зателефонували? Бо в мене трубку так ніхто і не бере 😄
Да, они сами позвонили, и я ответила им. Но я им ещё писала на эл.почту. Они сильно приставучие, имейте ввиду найдут даже номера тех людей, с которыми вы на горшке в садике сидели:весело:. Так что мой вам совет. если планируете их закрывать и есть такая возможность, то пишите или звоните им сами и договаривайтесь

Останнє редагування:
Назад
Угорі