Максимон
✩ Premium ✩
- Дописи
- 864
- Реакції
- 738
- Бали
- 5255
Максимон не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Кому? За что?Шо скажите , мож хтось платив?
Если шо - вы будете первый )))Прислали на почту вот такій лист, звонив до них сказала оплати далі бехгалтер спише процент . Шо скажите , мож хтось платив?
Маєте намір платити - вимагайте гарантійний лист Укрпоштою в паперовому вигляді. Все інше аж надто ненадійно.Прислали на почту вот такій лист, звонив до них сказала оплати далі бехгалтер спише процент . Шо скажите , мож хтось платив?
Да я сам негорю бажанням там щось платити і так 250 днів прострочькіКому? За что?
Жалко 2600 викідати , погортав ту срану укрпозику ненайшов ніодного такого случяя)Если шо - вы будете первый )))
Да я казав дай гарантійне вона оце і є гарантійне аж смішно сталоМаєте намір платити - вимагайте гарантійний лист Укрпоштою в паперовому вигляді. Все інше аж надто ненадійно.
Ось в принципі ви самі дійшли до логічного рішення ?Жалко 2600 викідати , погортав ту срану укрпозику ненайшов ніодного такого случяя)
Поки тіло незапропонують то так і будуть гроші іти на пролохацііА если по Укрпозыке я не продлю кредит,а эту сумму зачислю на погашение просто? Просто только начинаются просрочки,не знаю как правильно делать. Не могу их продлевать уже....
Ну по идее,тело ж будет уменьшаться? Бесят просто,хочу закрыть побыстрее и забыть((((Поки тіло незапропонують то так і будуть гроші іти на пролохаціі
Тю так можешь как я - побыстрей забыть и все)))Ну по идее,тело ж будет уменьшаться? Бесят просто,хочу закрыть побыстрее и забыть((((
Это вам так кажется.А на самом деле,то нет.Деньги будут идти на пролонгацию.Ну по идее,тело ж будет уменьшаться? Бесят просто,хочу закрыть побыстрее и забыть((((
70днейА через сколько могут тело предложить?
Мне предложили через полгода.А через сколько могут тело предложить?