Укрпозика, нема чим платити

• Автор теми Автор теми Ольчик29
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 2K

Ольчик29

Форумчанин
Дописи
246
Реакції
57
Бали
68
Ольчик29 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня.
Як і в усіх тут,пішла просрочка на Укрпозиці,не в мене (я в режимі сніжинки) а у мами.Щойно позвонили,сказали,що сьогодні останній день для пролонгаціі,бо завтра треба буде ложити всю суму.Мама в мене дуже сприймає все до серця,ходить вся чорна,ніхто позичити не може.Чи можна з ними якось домовитись? Просрочка 7 днів

да не надо им ничего лонгировать, вы что..уходите в просрочку и ждите на Рождество акцию-"верни хоть что то !"

Доброго дня.
Як і в усіх тут,пішла просрочка на Укрпозиці,не в мене (я в режимі сніжинки) а у мами.Щойно позвонили,сказали,що сьогодні останній день для пролонгаціі,бо завтра треба буде ложити всю суму.Мама в мене дуже сприймає все до серця,ходить вся чорна,ніхто позичити не може.Чи можна з ними якось домовитись? Просрочка 7 днів
Шлите их накер и живите спокойно.
Обносить эти сараи - дело правое!

да не надо им ничего лонгировать, вы что..уходите в просрочку и ждите на Рождество акцию-"верни хоть что то !"
Справа в тому,що мама працює в школі,і боіться звінків на роботу.Бо коли я перестала платити Кредит 365,то вони дуже часто звонили в школу,і говорили,що мама боржник ,як така людина може в школі працювати і т.д.Хоть і говорила,що не брала нічого там,але косо дивляться
Шлите их накер и живите спокойно.
Обносить эти сараи - дело правое!
Я так і роблю вже 8 місяців,а ось мама....Не спить,нервує,плаче...як більша половина форумчан на початку

Справа в тому,що мама працює в школі,і боіться звінків на роботу.Бо коли я перестала платити Кредит 365,то вони дуже часто звонили в школу,і говорили,що мама боржник ,як така людина може в школі працювати і т.д.Хоть і говорила,що не брала нічого там,але косо дивляться
ну кредит 365 отбитые на голову. динеро поспокойнее..но гарантии дать что не будут звонить, увы, не могу

Я так і роблю вже 8 місяців,а ось мама....Не спить,нервує,плаче...як більша половина форумчан на початку
В мене по укрпозиці просрочка більше місяця. На третій день просрочки дорахувпли до тіла, а це 10000 ще 4900. Я не платила, бо не мала чим. Потім щодня тільки смс.. Дзвінки покищо тільки мені і то вони зразу блокуються гетконтактом. Вже дня три чи чотири в кабінеті тримається одна і та ж сама сума 19200. Походу відсотків більше не нараховують, тільки щоранку на електронку приходить повідомлення з нагадуванням оплатити мій щоденно ростущий борг. Покищо ці в мене найтихіші.... Тьфу, тьфу,тьфу!?

В мене по укрпозиці просрочка більше місяця. На третій день просрочки дорахувпли до тіла, а це 10000 ще 4900. Я не платила, бо не мала чим. Потім щодня тільки смс.. Дзвінки покищо тільки мені і то вони зразу блокуються гетконтактом. Вже дня три чи чотири в кабінеті тримається одна і та ж сама сума 19200. Походу відсотків більше не нараховують, тільки щоранку на електронку приходить повідомлення з нагадуванням оплатити мій щоденно ростущий борг. Покищо ці в мене найтихіші.... Тьфу, тьфу,тьфу!?
Вони нараховують 2 Х тіла і "заморожують".

Попросіть маму нехай почитає форум. Можем відповісти на будь-які її запитання.
Я вже незнаю,як ій щось говорити,паніка страшна,телефон боіться брати в руки...Я ій пояснювала,що за іі 25 років стажу в цій школі, ніхто нічого поганого не скаже...не виженуть точно:) Да...неприємно коли будуть звонити,ну що ж:)

Я вже незнаю,як ій щось говорити,паніка страшна,телефон боіться брати в руки...Я ій пояснювала,що за іі 25 років стажу в цій школі, ніхто нічого поганого не скаже...не виженуть точно:) Да...неприємно коли будуть звонити,ну що ж:)
Якщо і будуть - нехай стоїть на своєму. Шахраї і все.

А що можуть юристи зробити в такій ситуаціі? Чи може варто звернутися?

В мене Дінеро ( та сама шарага, що і укрпозика ) так зробили.
Через декілька місяців скинули калоїдам.
А що можуть юристи зробити в такій ситуаціі? Чи може варто звернутися?
Можуть спробувати це припинити, проте це буде не дешево.

В мене Дінеро ( та сама шарага, що і укрпозика ) так зробили.
Через декілька місяців скинули калоїдам.

Можуть спробувати це припинити, проте це буде не дешево.
Мне Динеро предложили выплатить сколько взяла, но проблема не просто в том что денег нет а в том что в УБКИ висит 2 их долга и какой платить хз (второй это с пролонгации и туда и туда идут проценты)

Мне Динеро предложили выплатить сколько взяла, но проблема не просто в том что денег нет а в том что в УБКИ висит 2 их долга и какой платить хз (второй это с пролонгации и туда и туда идут проценты)
ну так правильно-один укрпозыка, второй динеро. 2 кредита

ну так правильно-один укрпозыка, второй динеро. 2 кредита
разнятся, с укрпозыки 6300 (на гугл почту сегодня пришло, с тела 3300) а динеро висит 2 (2000 тело) а хотят 1 - 5348; 2 - 5590,50.
Причем стоит отметить что в скобках указаны правдивые числа, если смотреть КИ они лично (динеро) указало 3948 и 4650 тела по обоим

Мне тоже с тела 8100 насчитали 14865 и эта сумма не растёт уже больше месяца. Были предложения закрыть за тело, но нечем.
Аналогично не чем платить, значит ждём что будет дальше

Назад
Угорі