укркредитфинанс купили долг в банке

• Автор теми Автор теми Natik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 81
  • Перегляди Перегляди 6K
Их правильно называть " укр залуп фаянс" "отсос касса" "гаyно касса" . Текст не читал, но ничего кроме звонить и хамить не могут
це точно.в мене стався форсмажор вкрали гаманець з налічкою і картками не змогла оплатить лише зможу в середу .Всі МФО яким я дзвонила Єврогроші, Мілоан, ввійшли в моє положення ці козли недокредитфінанс надзванюють дістають.Кажу в середу з порострочкою оплачу не доходить до них 10 разів дзвонили задовбали вже.

це точно.в мене стався форсмажор вкрали гаманець з налічкою і картками не змогла оплатить лише зможу в середу .Всі МФО яким я дзвонила Єврогроші, Мілоан, ввійшли в моє положення ці козли недокредитфінанс надзванюють дістають.Кажу в середу з порострочкою оплачу не доходить до них 10 разів дзвонили задовбали вже.
странно что мфо входят в ваше положение!

Особливо я вірю про єврогроші

Сьоогодні прислала мені кредит каса повідомлення:
""Увага! У зв'язку з ігноруванням Вами погашення боргу 7 500 грн за кредитом, ми змушені оприлюднити інформацію про Вас, як про несумлінного позичальника через ЗМІ. Тисніть для сплати: creditkasa.com.uа.......

Такая же ситуация....заонят объясняю толку нет, не беру совсем сейчас от них трубку
Свежие номера отсос кассы
+380501605842 +380500401393. Можете смело сразу в черный список их !
Добрый день! Писала в нужную и не нужную Темы....все молчат, может Вам не трудно как то посмотреть кто звонил в то Гугл ничего не говорит 0995626671, может это их тоже Новый номер?

По
Такая же ситуация....заонят объясняю толку нет, не беру совсем сейчас от них трубку

Добрый день! Писала в нужную и не нужную Темы....все молчат, может Вам не трудно как то посмотреть кто звонил в то Гугл ничего не говорит 0995626671, может это их тоже Новый номер?
Пока по нему ничего не могу сказать (

Народ порадьте що з тим робити!? Сьогодні мені прислали від кредиткаса-
Вашу справу передано в роботу Департаменту Економічної Безпеки компанії і найближчим часом можливе прибуття співробітників департаменту по місцю Вашої роботи і проживання.
Мета візиту – перевірка достовірності інформації, наданої Вами при отримані кредиту, на предмет виключення складу злочину за ст. 190 «Шахрайство», ст. 192 «Нанесення майнового збитку шляхом обману або зловживання довірою», ст. 222 «Шахрайство з фінансовими ресурсами» КК України. Максимальним покаранням за даними статтями може бути позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.
Можливий візит за місцем проживання Ваших рідних і близьких для пошуку інформації про місце Вашого знаходження.
Терміново сплатіть Ваш борг
Отримати детальну інформацію щодо заборгованості Ви можете за номером телефону:
+38 044 333 51 43
Що можна очікувати!?

Я с нимQUOTE="Morozovsk, post: 153168, member: 3995"]
Вашу справу передано в роботу Департаменту Економічної Безпеки компанії і найближчим часом можливе прибуття співробітників департаменту по місцю Вашої роботи і проживання.
Мета візиту – перевірка достовірності інформації, наданої Вами при отримані кредиту, на предмет виключення складу злочину за ст. 190 «Шахрайство», ст. 192 «Нанесення майнового збитку шляхом обману або зловживання довірою», ст. 222 «Шахрайство з фінансовими ресурсами» КК України. Максимальним покаранням за даними статтями може бути позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.
Можливий візит за місцем проживання Ваших рідних і близьких для пошуку інформації про місце Вашого знаходження.
+38 044 333 51 43
Що можна очікувати!?
[/QUOTE]
Ой...я их жду уже с 10 мая
PS. Admin, сделай плиз слайды удобней, а то проююлемно ставить как то, до обновления сайта лучше было с ними)))

А мне каждый день ровно в 9 утра как по будильнику смс «уплатите долг , сегодня последний шанс»
Настоящий мужчина держит слово. Если сказал, что сделает завтра, то сделает. И не надо каждый день напоминать.?
Этот анекдот про кредиткасу...

Настоящий мужчина держит слово. Если сказал, что сделает завтра, то сделает. И не надо каждый день напоминать.?
Этот анекдот про кредиткасу...
Главное что они в это верят)

+38 044 333 51 43
Що можна очікувати!?
Вообще ни чего ))) кроме звонков , шарага - нариков, алкашей, жертв абортов и умственно отсталых )) :кофе:

Вообще ни чего ))) кроме звонков , шарага - нариков, алкашей, жертв абортов и умственно отсталых )) :кофе:
Им в конторы нужны новые люди с новыми взглядами на угрозы) а то уже не цепляет) одно и тоже

Назад
Угорі