Укрфинстандарт - кто это?!

Сегодня рассылку сделали половину села, просрочка 10мес,что ещё будет????

И моим знакомым тоже прислали, что разыскивается, причем прислали некотрым, знакомым, с которыми я уже много лет не вижусь, как они на них вышли не понятно.

В кого як походить історія з UF_standart?
У мене Alex.. продали через їм через рік простроченої заборгованості.
Тіло 5600, в грудні було 35000.
Прийшло смс, що їм продали. Спочатку телефонували, потім смс, далі була розсилка усім кого знайшли, навіть тим людям, з якими не спілкуюсь.
Які подальші їх дії?

В кого як походить історія з UF_standart?
У мене Alex.. продали через їм через рік простроченої заборгованості.
Тіло 5600, в грудні було 35000.
Прийшло смс, що їм продали. Спочатку телефонували, потім смс, далі була розсилка усім кого знайшли, навіть тим людям, з якими не спілкуюсь.
Які подальші їх дії?
Такая же история. Через год Алексы продали. Пишут, звонят только мне. Вроде ничего особенного пока. Тоже послушаю как у остальных.

Такая же история. Через год Алексы продали. Пишут, звонят только мне. Вроде ничего особенного пока. Тоже послушаю как у остальных.
Та також Алекси їм віддали.Декілька електронних листів,що для мене вигідні умови до закриття.І все.Щоб когось турбували,то ні.

Не набридливі поки що. З 9000 тисяч віддав їм Около 30 тис і ще хочуть 59 тисяч. Головку від патіфона хіба що. Дзвонять раз в неділю, кому ще дзвонять не знаю. Останній дзвінок був з «погрозами», що заблокують всі рахунки всих родичів)
Я мав на увазі Алексам віддам. Мене їм Алєкси продали.

Уже понятно, что большого ума люди. Обещают в смс оперативно - розыскные действия...

+

Вкладення

• 20210312_140217.webp
    20210312_140217.webp
    30 Кб · Перегляди: 110
Назад
Угорі